Obavijesti

Sport

Komentari 21

Ramos hvali Modrićev ubačaj; Luis Enrique skroz razočaran

Ramos hvali Modrićev ubačaj; Luis Enrique skroz razočaran
1

Kako da ne zabijem nakon onakve Modrićeve lopte, pitao se Sergio Ramos poslije El Clasica. Završilo je 1-1, a baš je kapetan Reala spasio stvar poslije odličnog ubačaja Luke Modrića iz prekida

VIDEO

Zinedine Zidane nastavio je veliki niz. Naime, remijem Reala 1:1 kod Barcelone na klupi kraljeva neporažen je 33 utakmice.

- Šest bodova ne znači ništa, moramo nastaviti igrati. O sucima nikad ne govorim, neću ni sada - rekao je Zidane pa nastavio:

Ramos: Rezultat nije fer

- Dali smo sve od sebe protiv vrlo dobre momčadi i uzeli važan bod. Rezultat je najvažniji, momčad je igrala sa srcem i zaslužili smo ovaj bod - rekao je Zidane pa nastavio:

- Nama je malo nedostajalo da prvi povedemo. Puno smo se potrošili protiv jako dobrog rivala.

VIDEO

Bod je 'kraljevima' donio Sergio Ramos golom u 90. minuti nakon asistencije Luke Modrića koji je cijelu utakmicu igrao na vrlo visokom nivou.

- Bilo je neophodno nastaviti niz neporaženosti, iako rezultat nije fer prema mom shvaćanju nogometa - rekao je Ramos pa dodao:

- Kako da ne zabijem nakon onakve Modrićeve lopte - pitao se Sergio pa završio:

- Ovo je nagrada za sve što smo radili ove sezone, no ništa nije gotovo, još je puno za igrati - zaključio je Ramos.

Enrique: Kao da nas je netko zalio kantom hladne vode

- Na nama je sad da dobijemo sve utakmice i stavimo pritisak na njih. Moramo biti bolji, posebno kod kuće - rekao je Enrique.

Prvo poluvrijeme nije ponudilo puno, no zato je drugo bilo potpuno drugačije. Mi smo imali loptu, kontrolirali igru, imali dvije prilike da riješimo utakmicu, no nismo uspjeli, rekao je trener Barcelone Luis Enrique nakon 1:1 protiv Reala.

- To je nogomet, nema tu pravde ili nepravde. Oni su izvukli remi i imaju šest bodova prednosti. Kao da nas je netko zalio kantom hladne vode jer ovo je daleko od onoga što želimo.

- Razočaran sam, zaslužili smo pobjedu u ovoj utakmicu. Na nama je sad da dobijemo sve utakmice i stavimo pritisak na njih. Moramo biti bolji, posebno kod kuće - zaključio je Enrique.

Strijelac jedinog gola za Barcelonu Luis Suarez je istaknuo:

- Prosuli smo dva boda, napravili smo sve da slavilo, ali ovo je nogomet. Bili smo superiorniji i kvalitetniji danas, ali nismo znali privesti utakmicu kraju. Sada moramo čekati greške Reala.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 21
VIDEO

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'
MARIO BUDIMIR ZA 24SATA

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'

Plus+ Bivši dinamovac Mario Budimir: Bjelica mu je jednom na treningu donio knjigu kako bi je on doma pročitao. Vjerujte, nema šanse da ju je otvorio. Kad je došao u Dinamo, sumnjali smo. A onda je došao prvi trening

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?
OBLJETNICA VELIKOG USPJEHA

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?

Finale Lige prvaka mladih najveći je uspjeh Hajdukove akademije, ali malo je igrača dobilo priliku u seniorima. Dijelom zbog odluke čelnika kluba da jure naslov prvaka, dijelom jer se sami nisu izborili za minutažu
Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka