Obavijesti

Sport

Komentari 20

Ranierijevo emotivno pismo: Moj san je umro, volim vas...

Ranierijevo emotivno pismo: Moj san je umro, volim vas...
1

Claudija Ranierija potjerali su devet mjeseci nakon što je senzacionalno osvojio Premiership. Oni koji su Leicester City ove sezone doveli na rub ispadanja, igrači, i dalje su u klubu...

VIDEO

Čvrsto stojimo iza Claudija Ranierija.

To je Leicester objavio u službenom priopćenju prije samo dva tjedna. To kako Leicester stoji iza nekoga većina ne bi poželjela najvećim neprijateljima.

Jer Talijana su potjerali devet mjeseci nakon što je senzacionalno osvojio titulu s klubom kojemu nitko nije davao ni jedan posto šanse za to. Oni koji su Leicester ove sezone doveli na rub ispadanja iz lige, igrači, i dalje su u klubu.

Leicesteru ne ide, ali otjerati čovjeka koji je osvojio jednu od najjačih liga svijeta s klubom koji se godinu prije toga grčevito i na jedvite jate spasio ispadanja je suludo.

I van svake pameti. Pa i da ispadne u četvrtu ligu, Ranieri je tim povijesnim pothvatom zaslužio barem 10 godina kredita, ma zaslužio je da mu sagrade stadion s njegovim imenom. A oni ga šutnu kao zadnjeg luzera.

I to, pazite sad, između dvije utakmice u nokaut fazi Lige prvaka.

Ranieri se nakon svega javnosti obratio emotivnim pismom.

'Nikad vas neću zaboraviti'

'Jučer je umro moj san.

Nakon euforije i osvajanja titule, sve što sam sanjao je da ostanem u Leicesteru, klubu koji ću zauvijek voljeti. Nažalost, to se nije ostvarilo. Htio bih se zahvaliti supruzi Rosanni i obitelji koja je bila uz mene dok sam radio ovdje.

Hvala i cijelom stručnom stožeru i sportskom direktoru koji su mi omogućili da postanem prvak. Hvala Leicesteru, avantura je bila nevjerojatna. Hvala svima koji su nam omogućili da ispišemo povijest engleskog nogometa, najveću priču u engleskom sportu. Hvala svima u klubu, igračima, osoblju i svima koji su bili dio ove priče.

I najviše, hvala navijačima. Od prvog dana ste me prihvatili u svoja srca i voljeli me. Volim i ja vas. Nitko nikada neće moći oduzeti ono što smo zajedno postigli i nadam se da ćete se toga uvijek prisjećati. Bilo je to vrijeme sreće koje nikada neću zaboraviti. Bilo je zadovoljstvo i čast postati prvakom sa svima vama.

Claudio Ranieri'

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu
Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'
AMERIČKI SAN BIVŠE DEVETKE

Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'

Davor Šuker suvlasnik je restorana Top na Tropicana Avenue u Las Vegasu otvoren prošle godine. Poslovni partner Sejo Kašić kaže: Poslužujemo hrvatsku sol, masline, pršut, vina, tartufe