Obavijesti

Sport

Komentari 157

Drama u Milanu! Sjajni Rebić zabio, Ronaldo spasio Juve...

Drama u Milanu! Sjajni Rebić zabio, Ronaldo spasio Juve...
19

U prvoj utakmici polufinala Talijanskog kupa Milan i Juventus odigrali su 1-1. Tri pokušaja Ante Rebića Buffon je uspio obraniti, ali je na četvrtom pao, onda je u 91. Ronaldo bio precizan s bijele točke

VIDEO

U prvom susretu polufinala talijanskog nogometnog Kupa Milan i Juventus su na San Siru odigrali 1-1, a pogodak za domaći sastav zabio je Ante Rebić. Hrvatski reprezentativac je postigao pogodak u 61. minuti, a izjednačio je Cristiano Ronaldo iz jedanaesterca u 91. minuti. 

Pokretanje videa...

01:08

Uzvrat je 4. ožujka u Torinu.

Milan niti desetu utakmicu u nizu nije uspio pobijediti Juventus. Međutim, ovoga puta barem nije izgubio kao u zadnjih devet susreta.

Domaćin je bio bolji, imao je nekoliko odličnih prilika, no 'nevidljivi' Juve se spasio u posljednjim trenucima susreta.

Milan je dominirao u prvom dijelu, ali nije uspio iskoristiti niti jednu od tri izgledne prilike. U petoj minuti zaprijetio je Ante Rebić, u 22. minuti Davide Calabria, a u 28. ponovo Rebić, međutim Gianluigi Buffon je sva tri puta odlično reagirao. Juventus je u prvom poluvremenu samo jednom ozbiljno zaprijetio vratima "Rossonera", u 36. minuti odlično je pucao Juan Cuadrado, ali je Gianluigi Donnarumma sjajno obranio.

Coppa Italia Semi Final First Leg - AC Milan v Juventus

Rebić je imao sjajnu priliku i u drugoj minuti nastavka, no Buffon je ponovo izašao kao pobjednik. Ipak, u 61. minuti uspio je svladati legendarnog talijanskog vratara postigavši svoj peti gol ove sezone, a zanimljivo svih pet je zabio u posljednjih mjesec dana.

Milan je od 72. minute igrao s igračem manje nakon što je zbog dva žuta kartona isključen Theo Hernandez, a minutu kasnije umjesto Rebića u igru je ušao Diego Laxalt kako bi pokrpao rupu u sredini.

Serie A - Lazio v Juventus

Premda je veći dio susreta pokazao blijedu predstavu, Juve je uspio izjednačiti u 90. minuti iz kaznenog udarca, a strijelac je bio Cristiano Ronaldo koji je bio nevidljiv cijeli susret. Krivac za jedanaesterac bio je Davide Calabria koji je igrao rukom. 

U srijedu je Napoli na gostovanju pobijedio Inter sa 1-0, a pogodak odluke zabio je Fabian Ruiz u 57. minuti. Uzvratni susret je 5. ožujka.

Finale je 13. svibnja na rimskom Olimpicu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 157
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani