Obavijesti

Sport

Komentari 22

'Redsi' konačno prekinuli crni niz: Lovren ispao iz momčadi

'Redsi' konačno prekinuli crni niz: Lovren ispao iz momčadi
1

Jurgen Klopp je nakon dva poraza u nizu (Chelsea 2-0 u kupu, Watford 3-0) odlučio iz startne postave izostaviti Dejana Lovrena i umjesto njega zaigrao je Joe Gomez. 'Redsi' su stigli do nove pobjede i osigurali LP

VIDEO

Nogometaši Liverpoola preokretom su pobijedili Bournemouth 2-1 na Anfieldu u okviru 29. kola Premier lige. Strijelci za lidera engleskog prvenstva bili su Salah i Mane dok je goste u vodstvo doveo Wilson. Kloppovi momci pobjedu su proslavili sa stilom jer im je to bila 22. uzastopna kod kuće, čime su srušili rekord Premier lige.

Pokretanje videa...

Mohamed Salah, Liverpool 00:59

Jurgen Klopp je nakon dva poraza u nizu (Chelsea 2-0 u kupu, Watford 3-0) odlučio iz startne postave izostaviti Dejana Lovrena i umjesto njega zaigrao je Joe Gomez. Lovren nije bio niti na klupi iako se njemački strateg zauzeo za njega proteklih dana nakon što su krenule salve kritika Liverpoolovih navijača.

Šesterostruki osvajač Lige prvaka imao je određenih problema uoči susreta s Bournemouthom jer mu se ozlijedio prvi golman Alisson Becker. Umjesto njega uskočio je Adrian, a iako se još čeka službeno očitovanje kluba, Brazilac će vjerojatno propustiti i sudar s Atletico Madridom u Ligi prvaka.

- Imao je mali incident pred utakmicu s Chelseajem i nismo htjeli riskirati. Plan je bio da svakako bude na klupi. Dan kasnije je imao snimanje i nešto su našli. Radi se o mišiću kuka. Nije na raspolaganju i vidjet ćemo za dalje. Sljedećeg tjedna sigurno neće igrati - rekao je Klopp uoči kup utakmice s 'plavcima'.

Utakmica je po domaćina krenula loše. Wilson je poslije sjajne akcije već u 9. minuti ugurao loptu u mrežu. No, na izjednačenje se nije dugo čekalo. Pogriješila je gostujuća obrana, Sadio Mane je oduzeo loptu pa ju poslao Salahu iza leđa. Egipćanin se uspio snaći i majstorski je pogodio na prvu stativu što je bio njegov 70. gol u 100. premierligaškom nastupu za Liverpool.

Do potpunog preokreta došlo je u 33. minuti kada je Van Dijk sjajno uposlio Manea u kontri, a Senegalac je mirno poslao loptu iza Ramsdalea.

Liverpool je ovom pobjedom već u 29. kolu osigurao Ligu prvaka iduće sezone jer je četvrtoplasirani Chelsea na čak 37 bodova zaostatka.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 22
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...
Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu