Obavijesti

Sport

Komentari 9

Reyesova majka ne ide iz kuće, otac uplakan: Život bez smisla

Reyesova majka ne ide iz kuće, otac uplakan: Život bez smisla
1

Moja supruga se samo premješta s kreveta na kauč. Voljeli bismo pronaći snagu da se nosimo s ovime, ali ne znamo kako. Ne usudimo se ni pričati jedno s drugim, kaže neutješni Francisco Reyes, otac Jose Antonija

VIDEO

Kada ostanemo sami, samo plačemo, rekao je otac tragično stradalog bivšeg španjolskog nogometaša Jose Antonija Reyesa. On je poginuo u stravičnoj prometnoj nesreći koja se dogodila 1. lipnja na autocesti u blizini Seville. 

- Uopće ne razgovaramo u kući, jer ako kažemo nešto jedni drugima, bit će to nešto što će nas sve rasplakati - ispričao je Francisco Reyes gostujući na televizijskom programu Telecinco.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:57

- Joseova majka ne prilazi vratima. Znali smo da će biti teško, ali ne ovoliko... Moja supruga se samo premješta s kreveta na kauč. Voljeli bismo pronaći snagu da se nosimo s ovime, ali ne znamo gdje i kako. Ne usudimo se pričati međusobno jer odmah krenemo razmišljati kako smo znali pričati kada je Jose Antonio bio živ... Naši životi više nemaju smisla - kaže Francisco koji je neutješan i četiri mjeseca nakon tragedije.

Jose Antonio Reyes stradao je sa samo 35 godina. Iako su prve informacije nakon nesreće govorile da je sa svojim Mercedesom Brabus S550 od 550 konjskih snaga jurio 237 kilometara na sat, nedavno se pojavio izvještaj u kojem je navedeno kako je vozio dvostruko manje - između 111 i 128 kilometara na sat. Ta je brzina na granici dopuštene, ali se igrač nije mogao spasiti jer je nesreću uzrokovalo pucanje gume zbog neadekvatnog tlaka. Smrtno je stradao i njegov rođak Jonathan Reyes, dok je treći putnik Juan Manuel Calderón preživio, ali ima opekline na dvije trećine tijela. 

Reyes nije jurio 237 km na sat: Borio se svim svojim snagama
Reyes nije jurio 237 km na sat: Borio se svim svojim snagama

Bivši nogometaš pokopan je tri dana nakon pogibelji u rodnoj Utreri nakon što se u nedjelju od njega oprostilo više od 11 tisuća ljudi na Sevillinom stadionu Ramón Sánchez-Pizjuánu. Tamo je bio izložen lijes s njegovim tijelom. Na komemoraciji je bio i Ivan Rakitić. Oni su zajedno igrali u Sevilli.

- Još ne možemo vjerovati. Još mislimo da ovo ne može biti istina, u šoku smo. Razmišljamo cijelo vrijeme o njegovoj supruzi, njegovim roditeljima i djeci. O svim ljudima koji su mu bili bliski. Želim im ovim putem poslati poruku podrške i ponuditi im pomoć kako god mogu - rekao je Rakitić tada okupljenima.

Iza sebe je Reyes ostavio suprugu Noeliju Lopez s kojom je imao dvije kćerkice. Ona je u kolovozu na društvenim mrežama objavila screenshot posljednje poruke koju joj je poslao suprug. 

- Dobro jutro, dušo, volim te - napisao joj je u poruci koju je poslao u 7 i 43 ujutro, četiri sata prije nego što je preminuo od posljedica stravične nesreće. Nesreće od koje njegovi najbliži još uvijek ne pronalaze način da se oporave...

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!
LIGA PRVAKA

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!

Zagreb je u dramatičnoj utakmici remizirao s Montpellierom (27-27) u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka u krcatoj zagrebačkoj Areni. Uzvrat je za tjedan dana u Francuskoj

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'
PROMIJENIO REPREZENTACIJU

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'

Petar Sučić ubuduće će igrati za hrvatsku reprezentaciju, a njegova odluka nije baš najbolje sjela njegovom bivšem suigraču iz BiH koji ga je žestoko isprozivao
Pogledajte niželigašku golčinu iz Sl. Broda: Nekadašnja reality zvijezda zabila je s 40 metara!
VIDEO: BRAVO, MAJSTORE!

Pogledajte niželigašku golčinu iz Sl. Broda: Nekadašnja reality zvijezda zabila je s 40 metara!

SIBINJ - Lukas Kovačević (23), nogometaš Vinogorca iz Sl. Broda, zabio je gotovo s centra niželigaški gol tjedna u izboru Sofascorea. Bilo je to u pobjedi 5-1 kod Mladosti u Međužupanijskoj ligi, petom rangu hrvatskog nogometa. Prije dvije godine bio je u finalu reality šoua "Utakmica života" i borio se za profesionalni ugovor s Istrom. "Odmah sam znao da ulazi u mrežu, baš je sjela", rekao je.