Obavijesti

Sport

Komentari 15

Reynolds junak Cibosa: Vukovi poravnali omjer protiv Cedevite

Reynolds junak Cibosa: Vukovi poravnali omjer protiv Cedevite
5

Prvak Hrvatske postat će momčad koja prva ostvari tri pobjede, treća utakmica igrat će se u KC "Dražen Petrović" u četvrtak 25. svibnja, a četvrta u Domu sportova u nedjelju 28. svibnja

VIDEO

Košarkaši Cibone poravnali su omjer u pobjedama u finalu doigravanja prvenstva Hrvatske protiv Cedevite na 1-1 zahvaljujući 91-85 (25-25, 17-17, 26-23, 23-20) pobjedi koju su ostvarili u drugoj utakmici koju su igrali kao nominalni gosti u Domu sportova.

Druga utakmica ovosezonskog finala ponudila je odličnu predstavu u kojoj niti jedna momčad nije imala više od sedam pogodaka prednosti. Tu najveću prednost imala je Cibona u završnici treće četvrtine, ali se Cedevita vratila u igru preciznim dalekometnim šutovima.

Odlučujuća je bila završna serija Cibone od 9-0 kojom je zaostatak 82-85 3:20 minuta prije kraja pretvorila u konačni uspjeh od 91-85, a junak pobjede bio je Scotty Reynolds koji je pogodio trice za 88-85 1:15 minuta prije isteka vremena i za 91-85 50 sekundi prije kraja.

S druge strane, vrlo slabu završnicu odigrao je Ryan Boatright koji je minutu i pol prije kraja promašio polaganje, zatim izgubio loptu minutu prije isteka vremena, a dvoboj je okončao s dva promašena šuta za tricu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Odlični su u sastavu Cibone bili veteran Marin Rozić sa 20 i Luka Žorić sa 18 koševa, Reynolds je uz 18 poena podijelio i 11 asistencija, dok su kod Cedevite najefikasniji bili Boatright sa 17 i Marko Tomas sa 16 pogodaka.

Prvak Hrvatske postat će momčad koja prva ostvari tri pobjede, treća utakmica igrat će se u KC "Dražen Petrović" u četvrtak 25. svibnja, a četvrta u Domu sportova u nedjelju 28. svibnja.

Ukoliko omjer u pobjedama bude 2-2, odlučujući peti susret igrat će se u KC "Dražen Petrović" 1. lipnja.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...
Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener