Obavijesti

Sport

Komentari 20

Ronaldinho je objavio poruku iz zatvora: Opet ćemo zaigrati...

Ronaldinho je objavio poruku iz zatvora: Opet ćemo zaigrati...
1

Lijep pozdrav želim obitelji Moraes! Ovdje sam s mojim suigračem, s mojima napadačem, Pablom. Igra jako dobro i družimo se, rekao je Ronaldinho u prvom obraćanju iz zatvora...

VIDEO

Legendarni brazilski nogometaš Ronaldinho (40) već se neko vrijeme nalazi u paragvajskom zatvoru, ali ako je zaključiti po slikama i videosnimkama, njemu tamo i nije toliko loše. 

Pokretanje videa...

01:28

Nedavno je osvojio malonogometni turnir u zatvoru i dobio odojak od 16 kilograma, pa pokazao umijeće u nogo-odbojci, a sada se zabavljao i snimao s cimerom u zatvoru. 

njemacka

Brazilac ima jako puno prijatelja u vanjskom životu, a naravno da se brzo sprijateljio i s ljudima i zatvoru. Pa tko ne bi htio biti prijatelj takvoj legendi. Iako je lišen slobode, čini se da se Ronaldinho potpuno oslobodio u zatvoru. Na internetu je osvanuo video na kojem Ronaldinho pozira s cimerom iz ćelije i pozdravlja njegovu obitelj. Ima li veće časti da dobijete pozdrave od ovakve ikone? E pa Pablo je svojoj obitelji osigurao pravo iznenađenje...

- Lijep pozdrav želim obitelji Moraes! Ovdje sam s mojim suigračem, s mojima napadačem, Pablom. Igra jako dobro i družimo se. Uskoro ćemo opet igrati zajedno - rekao je umirovljeni brazilski nogometaš u prvom obraćanju iz zatvora koje je potpuno slučajno iscurilo u medije, a njegov prijatelj Pablo smješkao se od uha do uha i pokazao palac gore.

Pablo Cesar Moraes je bivši policajac koji je završio u zatvoru jer je surađivao s dilerima, a sada je postao jako dobar prijatelj s Ronaldinhom.

Ronaldinho je u karijeri osvojio SP, Ligu prvaka, Serie A, La Ligu. On je igrao nogomet na svoj način. Plesao je, uživao u igri i smijao se. Iako mu je to bio posao i način života, on je u svemu tome vidio zabavu. Nažalost, ta zabava pretočila se i u redovne noćne partyje, uz litre alkohola i cigareta, a tome nema mjesta u sportu. Bio je glavna faca Nikea, zaradio jako puno, ali uz raskalašeni život je to sve uspio potrošiti, bankrotirati, a onda i krivotvoriti dokumente zbog čega je završio u zatvoru.

Iako je lišen slobode, Brazilac se skoro na svim fotografijama smije i rado popriča s ostalim zatvorenicima

Žalosno je gledati nekada globalnu zvijezdu u ovakvoj situaciji. Zaradio je milijune u karijeri, ali što mu to vrijedi kada je ostao skoro bez svega. 

Ronaldinho i njegov brat Roberto nalaze se iza rešetaka jer su ušli u Paragvaj s lažnom paragvajskom putovnicom prije nešto više od mjesec dana. Odvjetnik je tražio da ih se pusti da se brane sa slobode, ali odbili su ga zbog straha od bijega.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu