Obavijesti

Sport

Komentari 22

Ronaldinho: Ne mogu reći da je Leo Messi najbolji u povijesti...

Ronaldinho: Ne mogu reći da je Leo Messi najbolji u povijesti...
1

Legendarni brazilski nogometaš u Meksiku je zaigrao egzibicijsku utakmicu, ali tek nakon što su mu pristali platiti 300.000 dolara. Primio je svečana priznanja obučen kao da ide na plažu

VIDEO

Bez obzira na to što je Lionel Messi (32) osvojio šestu Zlatnu loptu, drugi bivši osvajač te nagrade i njegov bivši suigrač iz Barcelone Ronaldinho (39) ne vidi ga kao najboljeg nogometaša u povijesti.

Pokretanje videa...

Ronaldinho trenira 00:15

- Drago mi je zbog Messija jer on je prijatelj, osim što je kao ja ikona broja 10 u Barceloni. Ne volim usporedbe jer je teško prepoznati tko je najbolji u povijesti. Postoje Diego Maradona, Pele, Ronaldo. Ne mogu reći da je najbolji u povijesti, ali je najbolji u svom vremenu.

Legendarni Brazilac sudjelovao je na prijateljskoj utakmici na stadionu Centenario u Meksiku s bivšim nogometašem Cuauhtémocom Blancom, guvernerom savezne države Morelos.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Zanimljivo, Ronaldinho nije htio zaigrati u egzibiciji dok mu ne isplate dogovorenih 300.000 dolara pa su gledatelji čekali sat i pol. Nakon utakmice pred 5000 ljudi dobio je priznanje za uglednu ličnost i sportskog ambasadora te savezne države. Bez obzira na to što je odugovlačio s nastupom, pred ljudima je glumio zahvalnost.

- Zadovoljstvo je biti ovdje. Hvala vam na ljubaznosti i ljubavi. Nadam se da ću se provesti kvalitetno vrijeme s vama između partija nogometa.

Iako je prigoda bila svečana, Ronaldinho tako nije izgledao. Nosio je duksu i kratke hlače te se družio 20 minuta do odlaska u vladinu palaču gdje je imao privatnu večeru s Blancom koji se smatra jednim od najboljih nogometaša Meksika u povijesti.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 22
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Real Madrid u drami izbacio  Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale
ČETVRTFINALE LIGE PRVAKA

Real Madrid u drami izbacio Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale

Real Madrid izborio je polufinale Lige prvaka nakon što je u lutriji penala bio bolji od Manchester Cityja, a hrvatski reprezentativci Luka Modrić i Mateo Kovačić promašili su penale za svoje momčadi
Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener