Obavijesti

Sport

Komentari 122

Modrić: Žao mi je Atletica, ali ovo je ipak Realovo natjecanje

Modrić: Žao mi je Atletica, ali ovo je ipak Realovo natjecanje
4

Penali su uvijek lutrija, no mi smo pokazali više iskustva i ovo je nevjerojatna, fantastična noć, prva je izjava strijelca pobjedničkog penala Cristiana Ronalda

VIDEO

Nakon dramatičnog finala na San Siru u kojem je Real došao do svoje 'undecime', igrači poraženog Atletica djelovali su neutješno. Ponovo im je izmakla Liga prvaka, ponovo protiv istog protivnika i ponovo na vrlo stresan način. Pred mikrofone su prvo stali 'galacticosi'.

- Zaslužili smo pobjedu, žao mi je Atletica, ali drago mi je zbog nas, rekao je Luka Modrić i dodao:

- Ovo je natjecanje Real Madrida. Ovo je Undecima. Ovaj trofej pripada Realu jer je Real najbolji klub na svijetu. Ostali smo jaki - kaže Modrić.

Luka za HRT: Patili smo i borili se, sad idemo na Euro

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Nismo se uplašili. U drugom smo poluvremenu dosta patili, ali smo patili kao ekipa, stali smo skupa i borili se. Nažalost, primili smo gol. Na kraju smo imali neke šanse, mogli smo zabiti drugi gol i utakmica ne bi otišla u produžetak. No, do kraja smo izdržali i u teškim trenucima stajali kao ekipa - rekao je Modrić ekskluzivno za HRT.

- Čekaju nas velike utakmice na Euru. Nadam se da ćemo biti na visini zadatka i ostvariti veliki rezultat što definitivno ova ekipa može - zaključio je Modrić.

Ronaldo: Znao sam da ću ja presuditi

- Vrlo smo sretni, finala su uvijek komplicirana. Bili smo vrlo dobri na terenu i puno se žrtvovali. Znao sam da ću zabiti penal, bio sam siguran u to. Ja sam sretan, ovaj naslov posvećujem svim 'madridistama'. Penali su uvijek lutrija, no mi smo pokazali više iskustva i ovo je nevjerojatna, fantastična noć - prva je izjava portugalskog ofenzivca Cristana Ronalda.

- Ne mogu opisati kako se osjećamo, momci su dali sve od sebe. Klub i navijači su bili sjajni u ovom putovanju. Atletico je odigrao veliku utakmicu i malo mi ih je žao, ali finala su finala i mi smo pobijedili. Idemo sad podići taj trofej! - rekao je Gareth Bale nakon penala.

Atletico Madrid v Real Madrid - UEFA Champions League Final

- Ovo nam je nagrada za sav naš veliki rad. Znali smo da imamo jedinstvenu šansu za stvoriti povijest i nakon trzavica ove sezone, nagrađeni smo - rezonira kapetan Reala, Sergio Ramos.

- Užitak je ovo, imali smo tešku sezonu. Borili smo se do samog kraja i pokazali smo kakav smo tim. Ponovo se upisujemo u povijest. Sretan sam i ponosan - izjavio je francuski napadač Karim Benzema.
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 122
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'
CITIRAO CRUIJFFA

Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'

Igrači su mi rekli da će pobijediti, Lunjin mi je obećao da će obraniti neke jedanaesterce, a Rüdiger je i mene iznenadio. Ove sezone ne pucamo penale baš dobro, ali u srijedu smo uspjeli, rekao je Realov trener