Obavijesti

Sport

Komentari 97

Ronaldo s terena odjurio kući?! 'Nije prešao nikoga tri godine'

Ronaldo s terena odjurio kući?! 'Nije prešao nikoga tri godine'
1

To nije bilo lijepo. Mora se ponašati kao prvak i kad izlazi s terena. Više nije fizički na nivou, nema brzinu i eksplozivnost, oprao je legendarni Fabio Capello zvijezdu Juventusa

VIDEO

Prvi put u nešto više od godinu dana, koliko je u Juventusu, Cristiano Ronaldo (34) zamijenjen je u dvije uzastopne utakmice. I teško je reći da mu je takav potez sjeo.

Ljutio se Portugalac u srijedu u Moskvi, kad ga je trener Maurizio Sarri (60) izvadio iz igre osam minuta prije kraja. Pravdao je talijanski stručnjak takvu odluku laganim bolovima svoj igrača u gležnju, ali čini se da razlog nije bio samo taj.

Pokretanje videa...

00:59

Ronaldo je, naime, opet izletio s terena i u nedjeljnoj pobjedi Juventusa nad Milanom u Torinu (1-0), i to već u 55. minuti, a njegova zamjena Paulo Dybala bio je i strijelac pobjedničkog gola u 77. minuti. Bio je ljutit i odjurio ravno u svlačionicu, a talijanski mediji tvrde i kako je otišao sa stadiona još prije kraja utakmice.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Juve srušio Milan i zasjeo na vrh: Rebić igrao pet minuta...
Juve srušio Milan i zasjeo na vrh: Rebić igrao pet minuta...

Reprezentativna stanka tako je za ovu dvojicu došla u pravo vrijeme pa će makar nakratko sukob ostaviti po strani. A kritike na račun peterostrukog osvajača Zlatne lopte uputio je Fabio Capello (73), legendarni talijanski trener.

FILE PHOTO: Former England manager Fabio Capello at The King Power Stadium, Leicester, UK - 24/4/16

- Nije mi se svidio njegov potez, to nije bilo lijepo. Mora se ponašati kao prvak i kad izlazi s terena. Istina je da Cristiano Ronaldo nije predriblao protivnika tri godine. Komentirao sam utakmice La Lige kad bi napravio dva koraka i ostavio vas iza sebe - rekao je Capello za Sky Sport Italiju i dodao:

- Iznutra je superprvak, najbolji od svih, ali tu su i Dybala i Douglas Costa koji su zabili dva senzacionalna gola. Dybala je u sjajnom stanju i može napraviti razliku, kao i Douglas Costa. Pobjeđuju utakmice bez Ronalda. Činilo se da Juve ovisi o njemu, ali velika momčad i kvaliteta igrača pomaže mu da svejedno pobjeđuje.

Champions League - Group D - Lokomotiv Moscow v Juventus

Capello je stao na stranu kolege Sarrija.

- Bravo za njega, imao je hrabrost da ga izvadi iz igre. Treba imati osobnost za to i razmišljati da svi igrači u momčadi mogu igrati i učiniti razliku. Cristiano je to činio neko vrijeme, ali to više nije slučaj i mora se vratiti, pogotovo na fizičkom nivou. Nema brzinu i eksplozivnost koje je pokazivao u ranija vremena.

A sam Sarri se pokušao izvući iz neugodne situacije.

- Moramo zahvaliti Ronaldu jer se žrtvovao da bude večeras ovdje uopće u teškoj situaciji. Učinio je sve što je bilo moguće da zaigra, ali vidio sam da nije dobro i pomislio sam da je najbolje da ga zamijenim. Normalno je da će igrača iritirati kad napušta teren, pogotovo kad se toliko trudio da zaigra - rekao je.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 97
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu