Obavijesti

Sport

Komentari 39

No Rooney, no problem: United razbio prvake na Old Traffordu!

No Rooney, no problem: United razbio prvake na Old Traffordu!
12

Manchester United pobijedio je Leicester City 4-1 na Old Traffordu. Mourinho je izostavio Waynea Rooneya iz početnog sastava i "crveni vragovi" imali su 4-0 već na poluvremenu

VIDEO

Posljednji put kad je Manchester United u Premiershipu imao četiri gola prednosti na poluvremenu Jose Mourinho bio je trener Uniao de Leirije.

Bilo je to prije 15 godina, a United je tada imao 5-1 na poluvremenu protiv Arsenala. Naravno, vodio ga je legendarni sir Alex Ferguson. 

Mourinhov United u prvih 45 minuta razbio je Leicester.

Portugalac je nakon niza očajnih utakmica, u kojima je njegov United izgledao kao momčad bez glave i repa, napravio upravo ono što su mu sugerirali analitičari u engleskom tisku, ostavio je dotad nedodirljivog Waynea Rooneya na klupi.

No prije toga je izvrijeđao sve one koji se ne slažu s njegovom filozofijom nazvavši ih nogometnim Einsteinima koji zaboravljaju što je on sve napravio u karijeri da bi na dan utakmice predao popis prvih 11 bez Rooneya.

Napravio je upravo ono što su mu svi sugerirali i vidi čuda, United se preporodio. Rooney je tek drugi put otkako je Ferguson u mirovini završio na klupi, a aktualni prvaci razbijeni su u samo 20 minuta.

Smalling, Mata, Rashford i Pogba zabili su u prvom dijelu, a Juan Mata, koji je kod Mourinha uglavnom na klupi, zabio je i asistirao za gol. Gray je zabio u nastavku, ali bilo je prekasno za Leicester.

Mourinho je pred kraj utakmice uveo Waynea Rooneya, ali to je bilo tek simbolično, Da se malo rastrči. Čini se da će se Rooney morati priviknuti na klupu.

Manchester United v Leicester City - Premier League

Leicester će se boriti za sredinu ljestvice

Manchester United razbio je "lisice" i prekinuo niz od dva poraza u Premiershipu. Bez Rooneya je to bio drugačiji United s puno pokretljivijim Juanom Matom, preporođenim Pogbom i Rashfordom koji je po tko zna koji put pokazao Mourinhu da mu je mjesto na terenu, a ne na klupi. 

Ova utakmica pokazala je i kako gotovo sigurno nećemo gledati Leicester na vrhu. "Lisice" su prošle sezone imale tri poraza u cijeloj sezoni, a ove godine tri poraza imaju nakon prvih šest utakmica...

Manchester United v Leicester City - Premier League
Manchester United v Leicester City - Premier League Manchester United v Leicester City - Premier League

Premiership: 

Manchester United - Leicester 4-1 (Smalling 22, Mata 37, Rashford 40, Pogba 42 / Gray 59)

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 39
VIDEO

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'
MARIO BUDIMIR ZA 24SATA

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'

Plus+ Bivši dinamovac Mario Budimir: Bjelica mu je jednom na treningu donio knjigu kako bi je on doma pročitao. Vjerujte, nema šanse da ju je otvorio. Kad je došao u Dinamo, sumnjali smo. A onda je došao prvi trening

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?
OBLJETNICA VELIKOG USPJEHA

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?

Finale Lige prvaka mladih najveći je uspjeh Hajdukove akademije, ali malo je igrača dobilo priliku u seniorima. Dijelom zbog odluke čelnika kluba da jure naslov prvaka, dijelom jer se sami nisu izborili za minutažu
Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka