Obavijesti

Sport

Komentari 90

Rossijeva sramota: Nogom je izgurao protivnika sa staze!

Rossijeva sramota: Nogom je izgurao protivnika sa staze!
5

Valentino Rossi bio je treći na Velikoj nagradi Malezije. U jednom trenutku nogom je udario protivnički motor. Dobio je smiješnu kaznu, ali dovoljno da ostane bez titule

VIDEO

Velika nagrada Malezije , trinaesti krug. Valentino Rossi i Marc Marquez. Španjolac ide s vanjske strane u borbi za treće mjesto, Rossi ga udara nogom. Marquez pada, a Talijan na kraju završava treći. Incident velikog šampiona obilježio je Veliku nagradu Malezije u kojoj je Rossi mogao osigurati naslov. Sad će mu to biti gotovo nemoguća misija jer će u posljednjoj utrci sezone zbog ovog incidenta startati sa zadnjeg mjesta.

Njegova glava nabila se na moju šaku

Pobijedio je Španjolac Dani Pedrosa ispred sunarodnjaka Jorgea Lorenza, a Rossi je zadržao treće mjesto i uz to dobio tri kaznena boda. Talijan je optužio Marqueza da mu je ukrao prvenstvo i vadi se na onu poznatu "njegova glava nabila se na moju šaku". Nije Rossi udario suparnički motocikl. Suparnički motocikl je udario njega. U nogu.

- Izgubio sam dosta vremena u tom odbijanju napada. Pokušao sam pronaći pravu liniju, Marquez je udario u mene. Noga mi je iskliznula nakon kontakta s njegovim motociklom. On je dobio ovu borbu jer mi je ukrao prvenstvo - rekao je Rossi koji će na posljednjoj utrci sezone, na Velikoj nagradi Valencije, startati sa zadnjeg mjesta.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Oproštaj od titule?

Rossi vodi u ukupnom poretku s 312 bodova. Jorge Lorenzo je drugi s 305 bodova. Talijan mora završiti prvi ili drugi na posljednjoj utrci sezone kako bi osigurao naslov. Lorenzo mora biti najmanje osmi kako bi imao šanse.

"Rossi je kriv jer je reagirao, Marquez nije prekršio pravila"

Saslušali smo obojicu vozača nakon utrke i odlučili o sankcijama. Istina je da je Marquez stilom vožnje namjerno pokušao usporiti Rossija, no nije bilo kontakta i on nije prekršio niti jedno pravilo, rekao je direktor Moto GP-a Mike Webb.

- Valentino Rossi reagirao je na nešto što je on smatrao da je provokacija. Njegova reakcija bila je protiv pravila. Rossi je to pokušao objasniti tako da mu je navodno noga iskliznula nakon kontakta, ali ne postoji niti jedan dokaz za to nakon što smo pregledali video snimku i zato smo ga kaznili - dodao je Webb .

VIDEO
VIDEO
VIDEO
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 90
VIDEO

Iza kulisa raspada Hajduka: Tko je išao autom s utakmice, a tko se klackao u autobusu...
SPLITSKI FENIKS

Iza kulisa raspada Hajduka: Tko je išao autom s utakmice, a tko se klackao u autobusu...

Plus+ Što je dopušteno Jupiteru nije volu, bila je Jakobušićeva krilatica koja se razbila na splitskim hridima. Predsjednik je "jupiterima" dopuštao da se s gostujućih utakmica, umjesto klupskim autobusom, vraćaju autima...

Stigla je i potvrda: Hrgovića čeka borba karijere, a sada je poznat i datum spektakla
SVE JE SLUŽBENO

Stigla je i potvrda: Hrgovića čeka borba karijere, a sada je poznat i datum spektakla

Hrgović ima 17 profesionalnih borbi i još nije izgubio. Čak 14 puta pobijedio je nokautom. Dubois ima 20 pobjeda i dva poraza, od Usika i Joycea
Loša vijest za izbornika Dalića: Ante Budimir slomio je tri rebra
BIO U BOLNICI

Loša vijest za izbornika Dalića: Ante Budimir slomio je tri rebra

Odmah nakon utakmice je Ante Budimir prevezen u Sveučilišnu bolnicu u Navarri. Testovi su pokazali da je pretrpio traumu u predjelu prsnog koša. Slomio je tri rebra, a primio je i sredstva protiv bolova, napisao je klub