Obavijesti

Sport

Komentari 182

Sammir je za pijanke i tulume dobio kaznu 2,000.000 kuna!

Sammir je za pijanke i tulume dobio kaznu 2,000.000 kuna!
6

Zdravko Mamić kaznio je Sammira s 270.000 eura. Sammir je već bio na uvjetnoj kazni (135.000 €), ali mu je Mamić nakon posljednjeg incidenta poduplao kaznu

VIDEO

Zdravku Mamiću je prekipjelo. Posljednji Sammirov noćni provod u Vodicama samo tri dana uoči ključne utakmice Dinama protiv Šerifa stajao je Brazilca najveće kazne u Dinamovoj povijesti. Sammir mora platiti čak 270.000 eura. 

Osim njega, Dinamo je kaznio i Nikolu Pokrivača  koji je, također tri dana uoči utakmice, divljao na Krku i izgubio vozačku. Pokrivač mora platiti 20.000 eura. Ademi je zbog prigovora treneru dobio 2000 eura kazne.

Sve su kazne objavljene na službenoj Dinamovoj stranici. A najgore je prošao najveći "partijaner" među dinamovcima. Sammir je već bio uvjetno kažnjen sa 135.000 eura zbog više prekršaja iz prošle sezone, a kazna se aktivirala nakon posljednjeg Sammirovog kršenja discipline tri dana uoči utakmice protiv Šerifa. Zato ga je Mamić kaznio s dodatnih 135.000 eura. 

Sammir će tako ukupno platiti dva milijuna kuna kazne za svoje grijehe i nesportski život. Podsjećamo, Ante Čačić suspendirao ga je za utakmicu protiv Šerifa, a Zdravko Mamić najavio je kako će se Sammir vratiti u momčad odmah po isteku te suspenzije.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Pokrivaču 20.000 eura kazne

Nikola Pokrivač kažnjen je s 20.000 eura zbog kršenja klupskog pravilnika. Igrač je kažnjen zbog izlaska u nedjelju, samo tri dana uoči utakmice protiv Šerifa. Pokrivač se vraćao s Krka kad ga je zaustavila policija. Odbio je alkotest i ostao bez vozačke. Kasnije je izjavio da mu je žao, ali da nije bio pijan.

Ademi zbog prigovora plaća 2000 eura 

Arijan Ademi morat će platiti 2000 eura zbog nediscipline nakon utakmice protiv Istre u Puli. Ademi se pobunio nakon što ga je trener zamijenio, ali se kasnije ispričao. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 182
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića