Obavijesti

Sport

Komentari 42

San Antonio i Atlanta lako do pobjeda i rezultata 2-0 u seriji

San Antonio i Atlanta lako do pobjeda i rezultata 2-0 u seriji
1

Drugi put u tri dana San Antonio je pobijedio Memphis. Spursi su slavili s 94-68. I Atlanta je povećala prednost na 2-0 pobijedivši Boston Celticse s 89-72

VIDEO

San Antonio Spurs i Atlanta Hawks su poveli sa 2-0 u seriji na četiri pobjede u prvom krugu doigravanja nakon što su jučer slavili protiv Memphis Grizzliesa i Boston Celticsa.

Drugi put u tri dana San Antonio je pobijedio Memphis. Spursi su slavili s 94-68. Nakon prve četvrtine imali su prednost od 11 koševa (22-11) i razlika je samo rasla kako je utakmica odmicala, na poluvremenu na 14 koševa, a nakon tri četvrtine na 17 koševa da bi u zadnjom dijelu utakmice iznosila i 28 koševa.

Najučinkovitiji kod Spursa bio je Patty Mills koji je utakmicu završio sa 16 pogodaka. Kawhi Leonard je dodao 13 koševa, a Kevin Martin i LaMarcus Aldridge po 10 svaki. Memphis je predvodio Tony Allen koji je utakmicu završio s 12 koševa, dok je Zach Randolph ubacio 11 uz 12 skokova.

I Atlanta je povećala prednost na 2-0 pobijedivši Boston Celticse s 89-72. Kyle Korver je zabio pet trica od čega četiri u prvih sedam minuta utakmice i Atlanta je na poluvremenu imala prednost od 21 koša. Najbolji strijelac Hawksa bio je Al Horford sa 17 koševa i pet blokova, dok je Jeff Teague dodao 13 koševa i šest asistencija.

Najbolji strijelac Bostona bio je Isaiah Thomas koji je zabio 16 koševa,  Amir Johnson je ubacio 14 uz osam skokova. Boston je imao šut iz igre u prvoj četvrtini 13.6 posto i završio ju je sa samo sedam koševa što je najniži učinak u jednoj četvrtini u klupskoj povijesti.

U drugoj četvrtini je Atlanta malo usporila i Boston je smanjio prednost, približivši se na deset razlike 36-26, ali je onda Korver odgovorio tricom na to i Boston u zadnjih pet minuta poluvremena nije zabio koša. Hawksi su vodili na poluvremenu sa 43-28.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 42
VIDEO

Marca provela anketu treba li Modrić ostati u Real Madridu. Evo kako su glasovali Španjolci
SLOŽNI SU U ODGOVORU

Marca provela anketu treba li Modrić ostati u Real Madridu. Evo kako su glasovali Španjolci

Real Madrid treba još jednu godinu Modrića kako bi učvrstio zajedništvo među mladima, a oni još ponešto naučili od njega, napisao je jedan čitatelj Marce, koja je provela anketu treba li Luka ostati u Realu

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'
MARIO BUDIMIR ZA 24SATA

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'

Plus+ Bivši dinamovac Mario Budimir: Bjelica mu je jednom na treningu donio knjigu kako bi je on doma pročitao. Vjerujte, nema šanse da ju je otvorio. Kad je došao u Dinamo, sumnjali smo. A onda je došao prvi trening
Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?
OBLJETNICA VELIKOG USPJEHA

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?

Finale Lige prvaka mladih najveći je uspjeh Hajdukove akademije, ali malo je igrača dobilo priliku u seniorima. Dijelom zbog odluke čelnika kluba da jure naslov prvaka, dijelom jer se sami nisu izborili za minutažu