Obavijesti

Sport

Komentari 128

Šanse da neće osvojiti naslov sad su jedan naprema milijun...

Šanse da neće osvojiti naslov sad su jedan naprema milijun...
1

Ovoj momčadi tek treba još pobjeda nad Cibalijom u idućem kolu. Da se igra u gostima, još bi i bilo nade za Dinamo, ali igra se na Rujevici. Rijeci je dovoljan i bod u nekim kombinacijama...

VIDEO

Hajduk je u strašnoj formi i sigurno će ih namučiti? Neće, sve je bilo gotovo za pola sata. Rijeka je puno bolja i točka. 

Slavena nisu pobijedili u Koprivnici godinama? E, pa sad jesu!

Rijeka je danas pokazala da je apsolutno najbolja hrvatska momčad. Da se razumijemo, ne govorimo tu o pojedincima, ali kao momčad - nebrojeno su puta ove sezone pokazali da su bolji od svih. 

Rijeka ima prvog strijelca lige Franka Andrijaševića, veznjaka koji je ove sezone zabio nevjerojatnih 15 golova i najbolji je igrač prvenstva. Ako nije on, onda je to Vešović, koji je u i Koprivnici pokazao da je puno bolji od nekih razvikanih zvijezda HNL-a, igrača tipa Sammir.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Šanse da Rijeka nakon ovog u Koprivnici neće biti prvak Hrvatske su jedan naprema tisuću... Ma što jedan naprema tisuću, jedan naprema milijun! 

Ovoj momčadi tek treba još pobjeda nad Cibalijom u idućem kolu. Da se igra u gostima, još bi i bilo nade za Dinamo, ali igra se na Rujevici. A tamo je Rijeka ove sezone osvojila 49 od mogućih 51 bodova. Zabila je 37 golova, više po dva u prosjeku po utakmici, a primila samo osam. Jedino je Dinamo, i to samo jednom, izvukao 'živu glavu' tamo, svi ostali su klekli.

Cibalia je, recimo i to, najslabija gostujuća momčad u prvenstvu. Osvojila je samo pet bodova izvan Vinkovaca i pobijedila tek jednom, prije desetak dana u Puli.

Više od devet mjeseci čekali su tu prvu gostujuću pobjedu i zbilja je teško za povjerovati da bi na Rujevici mogli iznenaditi najbolju momčad prvenstva, tim više što u predzadnje kolo ulaze kartonirani. Nedostajat će im tri - četiri igrača iz prvih jedanaest.

Rijeka ima, između ostalog, najefikasniji napad prvenstva (65 golova) i najbolju obranu (18 primljenih golova). A ima i, ne zaboravimo ni to, očito najboljeg trenera u Hrvatskoj. Matjaž Kek uspio je u onom što je prije gotovo pet godina, kad je došao na Kantridu, bilo nezamislivo.

Rijeka je pod njime najprije ušla u Europsku ligu preko Stuttgarta i to je već bilo malo čudo. Pa je onda igrao Europsku ligu još jednom i na Kantridi nije gubio ni od Seville, Lyona, Feyenoorda...

Sad je doveo Rijeku koračić do naslova. Preostaje im još ta jedna utakmica protiv, objektivno i bez podcjenjivanja, najslabijeg mogućeg protivnika i čini nam se da je šampanjac već u ledu.

Navijači Rijeke mogu ga izvaditi iduće nedjelje, desetak minuta prije 21 sat kad sudac odsvira kraj utakmice protiv Cibalije. Ono o čemu su sanjale generacije Riječana sad im je pred nosom. Njihov prvi naslov prvaka...

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 128
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu