Obavijesti

Sport

Komentari 76

Schifo: Lakše nam je u HNL-u, tamo smo ipak mi dominantni

Schifo: Lakše nam je u HNL-u, tamo smo ipak mi dominantni
7

Lako je sad pričati što smo mogli, ali nije lako kad te napadaju i imaju višak, a ako ostaneš visoko, gurnu ti okomitu loptu. Kazne svaku tvoju pogrešku, rekao je Gordon Schildenfeld

VIDEO

Očekivali smo da će biti teško, znamo da je Lyon odlična momčad, znamo kako je Dinamo prolazio s njim u prošlim utakmicama, rekao je Gordon Schildenfeld.

Lyon je slavio protiv Dinama 3-0 u Francuskoj.

- Bili su brži od nas, nismo im mogli parirati. Bili su čvršći u duelima pa nismo mogli organizirati neki napad, poslije im je bilo lakše. Lako je sad pričati što smo mogli, ali nije lako kad te napadaju i imaju višak, a ako ostaneš visoko, gurnu ti okomitu loptu, kazne svaku tvoju pogrešku - rekao je Schildenfeld i dodao:

- Osjećam se sasvim iscrpljeno, kao i svi vjerojatno. Šemper? Ma sve te mlade dečke treba pohvaliti. Nekima je to bila prva ozbiljnija utakmica, treba im čestitati. HNL je za nas lakša opcija, tamo dominiramo, u Ligi prvaka ne. Ne znam što trebamo napraviti, mala nezatvaranja se ovdje kažnjavaju, treba naučiti neke lekcije od danas pa to primijeniti na Juventus - dodao je branič zagrebačke momčadi.

Pivarić: Zaslužili smo zabiti koji gol

- Sigurno da nije dobro kad doživiš ovakav poraz. Nismo dobro otvorili utakmicu, ali nešto se pita i Lyon. Bili su bolji, posebno prvo poluvrijeme i dominirali su. Mi smo se povukli i nismo se snašli kako smo mislili i planirali. Dobri su i posložili su se dobro večeras. Imali su negativan niz i htjeli su se izvaditi danas, to im je i uspjelo. Mi trebamo izvući pouku iz ovoga za dalje - rekao je Josip Pivarić pa nastavio: 

- Počeli smo igrati tek u drugom dijelu, nakon 3:0 i mislim da smo zaslužili ipak koji gol. Znamo koju kvalitetu ima Lyon, ali nismo mislili da će završiti baš ovako. Trebamo se okrenuti Rijeci i napraviti sve za tri boda. Čast je nositi kapetansku traku i to je velika odgovornost. Htio sam sve najbolje večeras, nažalost nismo uspjeli.

Benković: Trema je nestala, sad će biti lakše

Imali smo dosta posla, a Lyon je dobro ušao u utakmicu. Trebamo dići glave i biti bolji u idućim utakmicama. Pritisnuli su nas, nismo se tome nadali. Kasno smo reagirali, tek u drugom dijelu, rekao je Filip Benković i dodao:

- Bilo je ovo odlično iskustvo za mladog igrača jer svaka iduća utakmica bit će lakša. Početna trema je nestala, za takve se utakmice živi, treba uživati u njima - dodao je.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 76
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani