Obavijesti

Sport

Komentari 26

Senzacionalna borba u Areni: Junior u kavezu s Rothwellom

Senzacionalna borba u Areni: Junior u kavezu s Rothwellom
1

Borba večeri na UFC Fight Night u Zagrebu bit će ona između Juniora dos Santosa i Bena Rothwella. Bit će to prava poslastica između bivšeg UFC prvaka (Dos Santos) i borca u sjajnoj formi (Rothwell)

VIDEO

Kao što su obećali, organizatori UFC Fight Night u Zagreb su doveli pravu poslasticu za sve ljubitelje mješovite borbe. UFC je potvrdio da će glavna borba večeri 10. travnja biti ona između Brazilca Juniora dos Santosa (32) i Amerikanca Bena Rothwella (34).

- Peti izazivač za pojas u teškoj kategoriji Ben Rothwell u glavnoj borbi večeri u Zagrebu će se boriti protiv šestog izazivača Juniora dos Santosa - objavio je UFC danas te nastavio predstavljati borce:

- Rothwell je u nizu četiri pobjede za redom i iz borbe u borbu pokazuje da bi 2016. mogla biti njegova godina. Prije samo dva tjedna pobijedio je MMA legendu Josha Barnetta, a sve četiri njegove posljednje borbe bile su spektakularne.

Borba u Zagrebu prilika je obojici da dokažu kako zaslužuju priliku boriti se za naslov što prije. Za razliku od Rothwella, Dos Santos nije u naletu. Dapače, u svojoj posljednjoj borbi, krajem 2015. godine, izgubio je od Alistaira Overeema. Prije no što je naletio na Overeema, Dos Santos je pauzirao čak godinu dana nakon pobjede protiv Stipe Miočića.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Bivši UFC prvak Dos Santos ovom borbom će pokušati vratiti svoju poziciju u lovu na pojas nakon neugodnog poraza od Overeema. Brazilski borac iza sebe ima pobjede protiv legendi Fabricija Werduma, Mirka Filipovića te kandidata za naslov Stipe Miočića - dodaju organizatori.

Ako je suditi po imenima, a tu su uz spomenutu dvojicu i Gabriel Gonzaga te Ruslan Magomedov, bit će ovo senzacionala UFC noć u Zagrebu.

Potvrđene borbe u Zagrebu 10. travnja

  • Ben Rothwell vs. Junior dos Santos
  • Gabriel Gonzaga vs. Ruslan Magomedov
  • Bojan Mihajlović vs. Francis Ngannou
  • Marcin Tybura vs. Timothy Johnson
  • Jan Blochowicz vs. Igor Pokrajac
  • Bartosz Fabinski vs. Nicolas Dalby
  • Damir Hadžović vs. Mairbek Taisumov
  • Bojan Veličković vs. Alessio Di Chirico
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 26
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića