Obavijesti

Sport

Komentari 38

Šifo: Mi smo ovdje došli učiti, ovo je lekcija za mlade igrače

Šifo: Mi smo ovdje došli učiti, ovo je lekcija za mlade igrače
8

Razlika između velikih i malih momčadi nije toliko velika, samo je treba naučiti. Ovo je Liga prvaka i ovdje nema opraštanja, rekao je Gordon Schildenfeld nakon poraza od Seville

VIDEO

Dok je bilo igrački jednako, bilo je dobro. Kasnije je bilo teško. Sevilla je toliko kvalitetnija da smo je jedva pratili i s istim brojem igrača, rekao je Gordon Schildenfeld.

Sevilla je dobila Dinamo 4-0.

- Izgledali smo dobro prvih pola sata, kao i u Zagrebu. Držali smo ih daleko od gola i čekali na kontre. Ali ti detalji odlučuju. Ovo je Liga prvaka, tu nema opraštanja. Ovo je lekcija za mlade - dodao je Šifo za HRT.

- Došli smo ovdje naučiti, skupiti iskustvo, da mladi vide kakva je razlika igrati ovdje i u HNL-u. Razlika između velikih i malih momčadi nije toliko velika, samo je treba naučiti - rekao je stoper Dinama.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
SEVILLA-DINAMO ZAGREB 16-17

Pivarić: Moramo izvući pouke

Dali smo sve od sebe. Bolja je momčad pobijedila. Dobro smo otvorili utakmicu, mogli smo parirati Sevilli 11 na 11. Ali ovdje se kažnjavaju i najmanje greške, rekao je Josip Pivarić.

- Možda smo prelako dobili te žute kartone. S igračem manje nismo imali nikakve šanse. Mi moramo iz ovakvih utakmica izvući pouke. I to je to - dodao je Dinamov kapetan.

- Teško je pričati nešto nakon 0-4. Prvi dio smo se dobro držali, ali onda nas je poremetio taj crveni karton - rekao je Domagoj Pavičić.

- U drugom dijelu nismo mogli parirati Sevilli. Ovo nam je sve škola. Sad se okrećemo HNL-u - dodao je Pavičić.

Sevilla v Dinamo Zagreb - Champions League Sevilla v Dinamo Zagreb - Champions League Sevilla v Dinamo Zagreb - Champions League
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 38
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića