Obavijesti

Sport

Komentari 60

Mirko opleo po Silvi: Neka mu netko pošalje pilule 'hrabrina'

Mirko opleo po Silvi: Neka mu netko pošalje pilule 'hrabrina'
1

Mirko je nakon prve današnje poruke Wanderleiju Silvi objavio i drugu. Hrvatski velikan je uz video bolnog koljena poručio Silvi "da bi mu Pliva hitno trebala poslati par kutija Hrabrina, tableta za hrabrost"

VIDEO

Prošlo je deset godina od legendarnog nokauta kojim je Mirko Filipović riješio Wanderleija Silvu, a Brazilac je od tada čekao priliku za revanš koju je i dobio.

Borba Mirka Filipovića i Wanderleija Silve koja se trebala održati 29. prosinca u Saitama Areni, ipak se neće dogoditi. Potvrdio je to Mirko na svom profilu na Facebooku.

 

Pogledajte video

Pokretanje videa...

00:11

Objavu prenosimo u cijelosti:

Upravo sam dobio poruku iz Rizina da se Wanderlei Silva uplašio i otkazao borbu sa mnom za Novu godinu. A kunem se da sam neki dan rekao Stipi Drvišu da imam osjećaj da će ovaj eskivirati borbu. I jutros dobijem poruku. Koja je to kukavica, bio je hrabar kad me prozvao u srpnju da želi borbu sa mnom u prvom krugu turnira. I bio je hrabar kad je držao predavanje na "pressici" nakon moje zadnje borbe kako ćemo nas dvojica prirediti borbu za pamćenje. Nije sramota uplašiti se ni izgubiti borbu, ali je sramota glumiti mangupa, a znaš da se nemaš namjeru boriti. Ja zaista ne volim "trash talk", ali Wanderlei Silva, ako se pojaviš u Japanu u bilo kojoj ulozi osim da se boriš sa mnom, tako ću te nalupati, i to tamo gdje te prvi put vidim. Bilo u hotelu, bilo u Saitama Areni. Nekada si bio pravi ubojica u ringu i beskompromisni borac, a sada si samo "scared homie".

Upravo sam dobio poruku iz Rizina da se Wanderlei Silva uplasio i otkazao borbu samnom za Novu Godinu.a kunem se da sam...

Posted by Mirko Cro Cop Filipović on Friday, December 2, 2016

Molim Plivu da mu da par kutija "hrabrina"

Sasvim je logično da je Mirko razočaran Silvinim otkazivanjem borbe. Već nas tjednima obavještava o formi, treninzima i pripremama putem društvenih mreža, a nakon prve današnje poruke objavio je i drugu. Ako Mirko može trpjeti bolove u koljenu, ne vidimo razloga zašto bi se Silva, koji je sam isprovocirao borbu s hrvatskim velikanom, povukao bez opravdanog razloga.

Poruku Cro Copa uz odgovarajući video prenosimo u cijelosti:

Ovaj video je snimljen prije tjedan dana. Desno koljeno koje je teško ozlijeđeno 2008. na jednom treningu i u kojem je sve potrgano, od meniskusa do križnih i kolateralnih ligamenata. Četiri operacije sam imao na tom koljenu, skidali su mi sa zadnje lože dijelove tkiva da rekonstruiraju koljeno koliko-toliko. Koljeno se kod ekstremnih treninga napuni tekućinom i to onda strašno boli i ne mogu ga saviti. Ponekad se to rješava masažom, a nekad, kao prošli tjedan, mora se iglom izvlačiti van. Da je to blago rečeno bolno i neugodno ne treba ni spominjati. Ali ovo je krvavi sport i to je cijena koju borci moraju platiti i nema cviljenja. U takvim okolnostima treniram kao životinja i prošli petak prije ove snimke odradim jedan od najnapornijih treninga u karijeri, pazim na svaki detalj, poslije svakog treninga ulazim u bačvu s ledenom vodom, nakon toga stavljam led na koljeno i to sve da bi se Silva povukao jer ga je strah?! I doveo u neugodnu poziciju i mene i organizatora. Sad treba naći zamjenu za njega, a vremena je malo. Svakako ispod nivoa jednog Prideovog šampiona. Evo nek pogleda što ja kroz pripreme prolazim pa se možda ohrabri, a i ovim putem molim upravu Plive da ga sponzorira s par kutija "hrabrina" od 100 mg (tablete za hrabrost)i da hitno pošalju u Brazil.

Mirka je kroz cijelu karijeru krasio sjajan smisao za humor. Pliva bi mogla razmisliti o lansiranju novog proizvoda s Cro Copom kao zaštitnim licem.

Mirko: Silva je isprovocirao borbu

Podsjećamo, krajem rujna Cro Cop je potvrdio kako je borba dogovorena.

- Ništa se tu ne događa spontano na takav način. Zapravo, sve je to zakuhao Wanderlei sa svojim prozivanjem na press-konferenciji ljetos, kada me ničim izazvan sam prozvao i rekao da se želi sa mnom boriti, što je naravno organizatoru super došlo i naravno da su mi sugerirali da ne bi bilo loše da prozovem Wanderleija. Znate i sami da ja to nikada ne bih radio. Kad sam ja prozivao bilo kojeg borca? - rekao je Filipović.

Znači, imamo trilogiju Wanderlei – Cro Cop 29. prosinca?

- Tako je - rekao je Mirko za Novu TV.

Je li Mirko preplašio Silvu?

Od borbe, čini se, nema ništa. Mirko se jako pripremao za tu borbu, a putem društvenih mreža slao mu je i (in)direktne poruke. Možda se brazilska legenda uplašila prijetnji.

Do you sleep well Wanderlei Silva?

Posted by Mirko CroCop Filipovic on Tuesday, November 22, 2016

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 60
VIDEO

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'
MARIO BUDIMIR ZA 24SATA

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'

Plus+ Bivši dinamovac Mario Budimir: Bjelica mu je jednom na treningu donio knjigu kako bi je on doma pročitao. Vjerujte, nema šanse da ju je otvorio. Kad je došao u Dinamo, sumnjali smo. A onda je došao prvi trening

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?
OBLJETNICA VELIKOG USPJEHA

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?

Finale Lige prvaka mladih najveći je uspjeh Hajdukove akademije, ali malo je igrača dobilo priliku u seniorima. Dijelom zbog odluke čelnika kluba da jure naslov prvaka, dijelom jer se sami nisu izborili za minutažu
Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka