Obavijesti

Sport

Komentari 44

Simon: Najteži poraz u životu; Bjelica: Ovi dečki su šampioni

Simon: Najteži poraz u životu; Bjelica: Ovi dečki su šampioni
1

Ne bih rekao da je ovo najbolja partija Petkovića. Odigrao je sjajno, drago mi je da je odigrao kvalitetno, kao i Livaković, kao i Perić, koji bi trebali pomoći našoj reprezentaciji u plasmanu na Euro, rekao je Bjelica

VIDEO

Dinamo je rastavio Rijeku na proste faktore i s visokih 5-0 slavio na Rujevici u derbiju 15. kola HNL-a. Bio je to najteži domaći poraz Rijeke od Dinama u povijesti.

Pokretanje videa...

00:20

- Očekivao sam da moja momčad bude na razini nakon susreta u srijedu protiv Šahtara. Vratili smo se kako to dolikuje, dečki su pokazali da su pravi šampioni. Nismo dali Rijeci da bude previše dobra, jako sam zadovoljan - rekao je nakon utakmice trener Dinama Nenad Bjelica pa nastavio:

- Mi smo motivirani svaku utakmicu, ne možeš svaku pobijediti. Da bi održavali nivo i rezultat igara na sve tri fronte, moramo rotirati momčad i svima davati šansu. Nekad to onda ne izgleda najbolje, što je razumljivo. Nekad pošaljemo jedanaestoricu na teren koji nikad nisu igrali zajedno. No, to je potreba, da svi imaju minute. I u ovom i prošlogodišnjem Dinamu svi igrači su bili bitni. Jednostavno ne možete ovaj ritam izdržati šest mjeseci, mi igramo od 15. srpnja, praktički nemamo vremena za treninge i rekuperaciju, ali svejedno igramo odlično.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Sjajnu utakmicu imao je Bruno Petković. Dobivao je duele, smirivao loptu, asistirao petom kao Ronaldinho pa slao lopte u for za gol kao Xavi.

- Ne bih rekao da je ovo najbolja partija Petkovića. Odigrao je sjajno, drago mi je da je odigrao kvalitetno, kao i Livaković, kao i Perić, koji bi trebali pomoći našoj reprezentaciji na Rujevici u nadolazećoj utakmici da izborimo taj očekivani Euro. Teško mi je jednog igrača izdvajati, svi su bili dobri.

Dinamo je s Rujevice ispraćen pljeskom.

- Osobno imam simpatije prema Miškoviću, imamo dobar odnos i drago mi je da smo dobili aplauz na Rujevici. Rijeci želim sve najbolje u budućnosti.

Trener Rijeke Simon Rožman bio je neraspoložen na pressici, ali prilično odlučan.

- Čestitam Dinamu na pobjedi. Bili su bolji u svim segmentima igre. S dečkima sam pričao kako ćemo ići dalje. Ovaj visok poraz jako boli i napravit ćemo neke poteze za sljedeće utakmice. Vidjet ćete sve u sljedeće vrijeme. Neki igrači se nisu zalagali i morat ćemo sve to riješiti u svlačionici. Situacija sigurno nije dobra. Na domaćem terenu pred našim navijačima moramo biti bolji - rekao je Rožman pa odgovorio na pitanje je li igra bila postavljena previše napadački:

- Ako pogledamo pozicije svakog od primljena prva četiri gola, vidi se totalna nedisciplina u igri. To nas je koštalo tih četiri komada u prvih 20 minuta.

Prisutne novinare zanimalo je gdje Rožman rangira ovaj poraz u karijeri.

- Nikad u životu kao trener nisam doživio ovakav poraz. Pogotovo u 20 minuta. Nisam pričao ni sa kim iz uprave.

Ipak, postoji plan za budućnost.

- Drugo poluvrijeme nije bilo tako loše, istina je da je Dinamo malo sišao s gasa. Drugo poluvrijeme nije bilo tako kritično. Ono što sam im rekao ostat će u svlačionici, ali napravili su to što smo se dogovorili na poluvremenu.

Pokretanje videa...

15:21
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 44
VIDEO

Iza kulisa raspada Hajduka: Tko je išao autom s utakmice, a tko se klackao u autobusu...
SPLITSKI FENIKS

Iza kulisa raspada Hajduka: Tko je išao autom s utakmice, a tko se klackao u autobusu...

Plus+ Što je dopušteno Jupiteru nije volu, bila je Jakobušićeva krilatica koja se razbila na splitskim hridima. Predsjednik je "jupiterima" dopuštao da se s gostujućih utakmica, umjesto klupskim autobusom, vraćaju autima...

Stigla je i potvrda: Hrgovića čeka borba karijere, a sada je poznat i datum spektakla
SVE JE SLUŽBENO

Stigla je i potvrda: Hrgovića čeka borba karijere, a sada je poznat i datum spektakla

Hrgović ima 17 profesionalnih borbi i još nije izgubio. Čak 14 puta pobijedio je nokautom. Dubois ima 20 pobjeda i dva poraza, od Usika i Joycea
VIDEO UFC borac kod izlaska u kavez nokautirao navijača! Šef organizacije: 'Ovo će ići na sud'
IZNERVIRAO GA

VIDEO UFC borac kod izlaska u kavez nokautirao navijača! Šef organizacije: 'Ovo će ići na sud'

Možete mi se rugati s 200 metara, ali gadosti mi u facu nećete govoriti. Iz Rusije sam, za mene je to automatski. Molim vas, nemojte ni pokušavati jer ćete završiti u bolnici, a ja u američkom zatvoru, rekao je borac