Obavijesti

Sport

Komentari 45

Simone, pa što ti bi? Dok je on 'zujao', Luiz mu zabio golčinu

Simone, pa što ti bi? Dok je on 'zujao', Luiz mu zabio golčinu
5

Dok je Simon Mignolet gledao na drugu stranu, David Luiz se zaletio i zabio bombetinu iz slobodnjaka. Mignolet se kasnije iskupio obranom penala, a Klopp se ispuhao četvrtom sucu u lice...

VIDEO

Što je belgijski golman Simon Migniolet radio dok se David Luiz spremao izvesti slobodnjak i zašto se Jürgen Klopp derao četvrtom sucu u facu 'nitko nas ne može pobijediti!!!', iako Liverpool u zadnje vrijeme trpa tko stigne?

E to su dva ključna pitanja nakon ludog remija Liverpoola i Chelseaja na Anfieldu (1-1) u 23. kolu Premiershipa. Gosti su poveli iz prvog udarca na gol i to kakvog!

Slobodnjak na 25 metara, Mignolet namješta živi zid i gleda u skroz drugu stranu od one gdje je lopta, a Luiz se brže bolje zaletava i zabija prekrasan gol. Ne bi to vjerojatno belgijski golman obranio ni da je bio na sredini. Ma, ne bi to obranila ni dva golmana, ali Mignoletova situacija ispala je poprilično smiješna.

POGLEDAJTE GOL

- Nisam čuo da je sudac dao znak - branio se Mignolet.

No teško da mu to može biti alibi.

'Njegov posao je da gleda loptu'

- Umjesto da pazi na to gdje je lopta, on gleda na drugu stranu. Radi stvari koje ne bi trebao. Ne znam zašto je gledao gdje mu stoje igrači oko centra, umjesto da je gledao tko izvodi slobodnjak. Ovo je njegova krivica - smatra Steven Gerrard.

- Golmani su Liverpoolova Ahilova peta. Ovo je još jedna u katalogu njihovih pogrešaka. Ako si golman, onda gledaš loptu - rekao je Rio Ferdinand.

Ludi Klopp: Nitko nas ne može pobijeditiiiiiii!!!

Kad je došao u Liverpool, Jürgen Klopp vidio je da će imati problema s golmanima. Iz svog bivšeg kluba Mainza povukao je Lorisa Kariusa, ali nakon nekoliko kikseva posjeo ga je na klupu i na gol vratio Simona Mignoleta. 

Mignolet se ipak iskupio sjajnom obranom penala Diegu Costi. Nakon te obrane Jürgen Klopp otišao je do četvrtog suca i unio mu se u lice zaderavši se:

'Nitko nas ne može pobijediti!!!'

Prilično čudna izjava obzirom da je Liverpool prije ove utakmice izgubio tri utakmice zaredom i to sve tri kod kuće.

Liverpool v Chelsea - Premier League - Anfield Stadium

Ovakvog suca nikad nisam vidio

- Da, rekao sam mu to. Naravno da to nije istina, ali u tom sam se trenutku tako osjećao. Kasnije sam mu se ispričao i rekao da me ponio trenutak, a on mi je odgovorio: 'Nema problema, sviđa mi se tvoja strast'. To nikad nisam doživio od četvrtog suca - rekao je Jürgen Klopp.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 45
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica