Obavijesti

Sport

Komentari 8

Široki osvojio kup, na ulicama se trofej slavio do jutarnjih sati

Široki osvojio kup, na ulicama se trofej slavio do jutarnjih sati
3

Široki je u finalu kupa nakon penala pobijedio Sarajevo. Prvu je utakmicu momčad iz Hercegovine na Koševu dobila 1-0, a gosti iz Sarajeva istim su rezultatom slavili na Pecari

VIDEO

Ivan Krstanović promašio je penal. To je doista rijetka situacija, ali ni to nije zaustavilo Široki Brijeg u finalu kupa BiH protiv Sarajeva. Pecara je bila prepuna, na tribine se natiskalo 6000 gledatelja. Sve je bilo spremno za veliku feštu.

Sarajevo je golom Bekića iz penala pobijedilo 1-0. Isti je rezultat bio na Koševu prije tjedan dana pa su se odmah pucali penali. Široki Brijeg je na kraju pobijedio 4-3, a odlučujući je penal zabio Čabraja.

- Ovo je bio naš cilj. Spasili smo sezonu i izlazimo u Europu - rekao je nakon osvajanja kupa Goran Sablić, trener Širokog Brijega.

Bivši igrač Hajduka i trener Splita napravio je velike stvari sa hercegovačkom momčadi u kupu. U četvrtfinalu je Široki izbacio Zrinjskog, u polufinalu Željezničar, a u finalu je bio bolji od Sarajeva.

- Na putu do finala bili smo fantastični. Zasluženo smo osvojili kup - dodao je Sablić, koji je osvajanje kupa sa svojim igračima slavio do ranog jutra.

Slavio se ovaj trofej na ulicama Širokog Brijega. Zajedno su slavili igrači i navijači. Širokom je ovo prvi trofej nakon četiri godine i ukupno treći osvojeni kup BiH. Dvaput je momčad s Pecare bila prvak.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića