Obavijesti

Sport

Komentari 79

Liverpool i Norwich završili s devet golova, United izgubio

Liverpool i Norwich završili s devet golova, United izgubio
12

Norwich i Liverpool odigrali su sjajnu utakmicu s čak devet postignutih golova! Liverpool je na kraju uspio slaviti golom Adama Lallane u 5. minuti nadoknade

VIDEO

Utakmica Liverpoola i Norwicha je pokazatelj zašto je Premier liga najjača i najzanimljivija liga Lige petice trenutno. Iako engleski klubovi ne briljiraju u Europi, u domaćem prvenstvu je druga stvar.

Čak devet golova palo je na stadionu Norwich Cityja Carrow Roadu, a konačni pobjednik bio je Liverpool 5-4.

Iako je momčad Jürgena Kloppa vodila pa gubila dva razlike, ponovo povela i zatim izgubila prednost, na kraju je uspjela pobijediti golom Adama Lallane u 95. minuti.

U povijesti Premier lige bilo je samo četiri utakmice koje su završile rezultatom 5-4, a upravo je Norwich izgubio jednu od njih (protiv Southamptona 1994. godine).

Povijest se ponovila, a sve je krenulo ranim golom Roberta Firmina u 18. minuti utakmice. Deset minuta poslije Mbokani poravnava na 1-1, a do kraja poluvremena bivši Liverpoolovac (ali onaj plave boje Evertona) Steven Naismith povećava vodstvo 'kanarinaca' na 2-1.

Nije prošlo ni deset minuta nastavka, a upravo "škotski Messi" Naismith iznuđuje penal nakon faula Alberta Morena , koji realizira Wesley Hoolahan . Bio je to prvi penal dosuđen za Norwich ove sezone, a jedina momčad koja ga još nije imala je Everton.

No samo minutu kasnije kapetan 'redsa' Jordan Henderson smanjuje vodstvo na 3-2. Definitivno najbolji pojedinac Liverpoola danas Brazilac Roberto Firmino izjednačio je u 63. minuti na 3-3, a James Milner je vratio Kloppu osmijeh na lice desetak minuta poslije golom za 4-3 nakon velike pogreške Norwicheve obrane.

Smrknuta, ali i nervozna, lica navijača na Carrow Roadu samo su čekala kraj utakmice i novi, treći uzastopni poraz njihove momčadi. No onda se ukazuje Sebastien Bassong , koji pogađa s ruba kaznenog prostora u 92. minuti za erupciju oduševljena navijača Norwicha. Samo je pitanje vremena kad će Liverpool kupiti novog golmana pošto Simon Mignolet uopće ne ulijeva povjerenje.

No ni tu nije bio kraj uzbuđenjima. Samo tri minute poslije, nakon ubačene lopte u šesnaesterac Norwicha, lopta dolazi do Adama Lallane koji udarcem od poda matira nemoćnog Declana Rudda i donosi vrijedna tri boda Liverpoolu. Lallana je pojurio prema klupi u zagrljaj Jürgena Kloppa, a u cijelom slavlju Christian Benteke je slomio treneru naočale . Sad pogotovo neće u prvih 11.

Spomenimo i da je cijelu utakmicu odigrao bivši Dinamov bek Ivo Pinto , koji je bio odličan danas.

Gledali smo sjajnu utakmicu u Norwichu i još bolju pobjedu Liverpoola, koji je sad skočio na sedmo mjesto Premiershipa.

VIDEO

United izgubio na Old Traffordu

Momčad Manchester Uniteda izgubila je na svojem stadionu od Southamptona 1-0. Momčad Louisa van Gaala nastavila je s neuvjerljivim izvedbama i odigrala je još jednu dosadnu utakmicu na Old Traffordu. Van Gaalova filozofija očigledno ne funkcionira, a 'crveni vragovi' se ovaj put nisu provukli (kao što je to bilo protiv Liverpoola).

Strijelac jedinog gola za 'svece' bio je Charlie Austin u 87. minuti, pojačanje Ronalda Koemana iz ovog, zimskog prijelaznog roka.

VIDEO

Rezultati 23. kola engleskog Premiershipa:

  • Norwich - Liverpool 4-5
  • Crystal Palace - Tottenham 1-3
  • Leicester - Stoke 3-0
  • Manchester United - Southampton 0-1
  • Sunderland - Bournemouth 1-1
  • Watford - Newcastle 2-1
  • WBA - ASton Vila 0-0
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 79
VIDEO

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'
MARIO BUDIMIR ZA 24SATA

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'

Plus+ Bivši dinamovac Mario Budimir: Bjelica mu je jednom na treningu donio knjigu kako bi je on doma pročitao. Vjerujte, nema šanse da ju je otvorio. Kad je došao u Dinamo, sumnjali smo. A onda je došao prvi trening

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka
Navijači Hajduka o novom predsjedniku: Ivane, nevrime je! Ako Perišić sada ostane...
ON ĆE NASLIJEDITI JAKOBUŠIĆA?

Navijači Hajduka o novom predsjedniku: Ivane, nevrime je! Ako Perišić sada ostane...

Ivan Bilić trebao bi biti predsjednik Hajduka. Bivši torcidaš glavni je kandidat, a jedan je fan napisao: 'Nadam se da će uspostaviti normalnu atmosferu bez ikakvih prgavih familija, mitomanije i da neće dopustiti da igrače postrojava itko drugi osim trenera