Obavijesti

Sport

Komentari 34

Skandal u britanskom tenisu: Dan Evans uzimao je kokain!

Skandal u britanskom tenisu: Dan Evans uzimao je kokain!
4

Na ruci ima tetovažu 'Svaki svetac ima prošlost, svaki grešnik ima budućnost'. Onog trenutka kad je uzeo kokain, 50. tenisaču svijeta Danu Evansu budućnost u tenisu više nije tako sigurna

VIDEO

Ovo je jako težak dan za mene, želio sam osobno objaviti vijest. Iznevjerio sam mnogo ljudi, trenera, roditelje, obitelj, sponzore, svoj tim, britanski tenis i navijače kojima se samo mogu ispričati, rekao je treći britanski reket, Dan Evans (27).

Testirali su ga tijekom ATP turnira u Barceloni u travnju. 

- Vrlo je važno naglasiti kako je testiranje obavljeno izvan natjecanja i kako je kontekst u potpunosti nepovezan s tenisom - rekao je Evans, koji nije objasnio koja je razlika uzimati kokain izvan natjecanja i tijekom.

Valjda se mislio pohvaliti kako ne pobjeđuje na kokainu, već zbog svog talenta, iako je to u ovom slučaju potpuno nebitno jer kokain nisu M&M bomboni, već najjači prirodni psihostimulasn koji izaziva halucinacije i stvara izuzetno jaku ovisnost.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Evans je 16. lipnja optužen za kršenje antidopinških pravila. On je prihvatio nalaz po kojemu je u njegovu organizmu 24. travnja pronađen kokain. Do daljnjega je suspendiran - objavio je Antidopinški odjel Međunarodnog teniskog saveza.

'U najboljim trenucima karijere bio je idiot'

Evans na ruci ima tetovažu 'Svaki svetac ima prošlost, svaki grešnik ima budućnost'. Onog trenutka kad je uzeo kokain, njegova budućnost u tenisu otišla je u nepovrat. U trenucima kad je igrao najbolji tenis, bio je idiot, piše Daily Mail.

Dan Evans trenutno je 50. igrač svijeta i čeka ga drastična kazna zbog uzimanja kokaina. Bit će to kazna za primjer drugima.

Kad smo kod primjera, Evans to nikad nije bio nikome.

Ni kad je 2008. godine uhvaćen u tri ujutro u noćnom klubu, a sljedeći dan igrao je juniorske parove u Wimbledonu, ni kad se glupirao na terenu za što mu je britanski teniski savez ukinuo sportsku stipendiju.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 34
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...