Obavijesti

Sport

Komentari 41

Skidajmo se do kraja: Najbolji golaći na sportskim terenima

Skidajmo se do kraja: Najbolji golaći na sportskim terenima
1

Kod svih sportova postoji mala skupina navijača koje ne zanima pretjerano sam sport, već golo trčanje po terenu. Za vas smo pripremili listu najboljih golaća na sportskim terenima posljednjih godina...

VIDEO

Ako ste mislili da je "streakanje" nov pojam - prevarili ste se.

Prva osoba koja je golotinjom odlučila obratiti pažnju na sebe je Britanka Lady Godiva. Dogodilo se to davne 1284. godine, a idućih stoljeća streakanje se nije puno promijenilo. Princip je isti - utrči gol na teren i pokušaj izdržati što dulje.

1. Alo, sudac!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Ovaj mladić pripremio si je sudačku odoru te je neometano uspio ući na teren, međutim, nije se baš iskazao u brzini. Zaštitari su ga brzo savladali.

2. Rasplesani sudac

Idući gospodin također je uletio na teren kao sudac, ali ovaj je dobio priliku pokazati što zna. Plesao je, pravio sklekove i smijao se... A onda je došlo osiguranje.

3. Viking u tangama

Ovaj mladić na teren se spustio samo u zelenim tangama, a iz nekog razloga njih je kombinirao s - vikinškom kacigom!? Pokazao je zavidnu raznu spretnosti te je smjelo pobjegao od zaštitara u slobodu. Iako, čisto sumnjamo da je uspio "užicati" prijevoz u ovoj kombinaciji.

4. Hoću li biti brži od konja ako se skinem gol?

Nećeš. Ovaj genijalac odlučio je gol utrčati tijekom utrka konja, a sve što je uspio je - upasti gol u blato. 

5. Leti, leti, leti - golać!

I dok većina igrača ne želi ni blizu golih navijača, naš idući streaker nije imao te sreće. Dok je bježao od zaštitara naletio je na ljutitog igrača i završio je nakratko u zraku, a onda ubrzo i na podu.

6. Ja ne odustajem!

Uporni srednjovječni gospodin dugo se i hrabro borio protiv osiguranja, ali na kraju nije bilo više snage. Ako ništa, pokupio je aplauz za trud.

7. Drive-by golać

Fokusirani šprint prema cilju, gdje me čeka auto. Mogu ja to, mogu - uvjeravao je sebe ovaj mladić i na kraju je uspio. Lijepa priča za unuke jedan dan.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 41
VIDEO

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih
SLOBODAN JE IGRAČ

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih

Erceg ima problema s ponašanjem, ali nikada nije bila upitna njegova kvaliteta na terenu. 'Farmaceuti' su zaredali četiri poraza, a vjerojatno će posegnuti i za novim napadačkim rješenjem
'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'
IGRAO ZA HAJDUK I DINAMO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'

Plus+ Srđan Mladinić za 24sata: Igrao sam i za Hajduk i za Dinamo, ali nisam imao problema. Situacija s Brekalom otišla je predaleko, a volio bih da ‘bili’ osvoje naslov