Obavijesti

Sport

Komentari 46

Skinuo paučinu! Brekalo zabio majstoriju iz nemogućeg kuta

Skinuo paučinu! Brekalo zabio majstoriju iz nemogućeg kuta
3

Hrvatski reprezentativac primio je loptu na 25 metara od gola, po lijevoj strani prošao gostujućeg igrača i onda ljevicom iz teškog kuta neobranjivo pogodio suprotne rašlje. Prava majstorija

VIDEO

Prvo je poluvrijeme završilo bez golova, a onda - rapsodija. Malmö je poveo već u drugoj minuti drugog dijela (Thelin iz kaznenog udarca) na Volkswagen Areni protiv Wolfsburga, ali slavlje Šveđana trajalo je tek dvije minute. Dok se nije ukazao Josip Brekalo.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

04:57

Hrvatski reprezentativac primio je loptu na 25 metara od gola, po lijevoj strani prošao gostujućeg igrača i onda ljevicom iz teškog kuta neobranjivo pogodio suprotne rašlje. Prava majstorija.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Europa League - Round of 32 First Leg - VfL Wolfsburg v Malmo FF

Brekalo je bio inicijator preokreta koji je u 62. minuti donio Thelin autogolom zabivši za 2-1, što je ostao i konačan rezultat, pa su Nijemci u uoči uzvrata bliže prolasku u osminu finala Europske lige. Brekalo je izašao u sudačkoj nadoknadi dobivši ovacije tribina.

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

Braga je u Glasgowu vodila 2-0 protiv Rangersa, no domaćin je velikim preokretom upisao pobjedu 3-2. Portugalci su poveli u 11. minuti fantastičnim golom Fransergija, a korak bliže pobjedi stigli su u 59. minuti kada je Abel Ruiz zabio za 2-0. Međutim, Rangers je furioznom završnicom okrenuo rezultat. Dva gola zabio je Hagi (67, 82), a jednog Ayodelea-Ariba (75). Borna Barišić je igrao za Rangers do 73. minute, a Nikola Katić cijeli susret.

Roma je u Rimu pobijedila Gent s 1-0, pogodak odluke zabio je Carlez Perez u 13. minuti nakon lijepe asistencije Edina Džeke. Nikola Kalinić nije zaigrao za Romu. 

Basel je na gostovanju deklasirao APOEL s 3-0, a strijelci su bili Raoul Petretta (16), Valentin Stocker (53) i Arthur Cabral (66). Antonio Jakoliš je za domaćine zaigrao od 71. minute.

AZ i LASK su remizirali 1-1. Austrijski nogometaš hrvatskih korijena Marko Raguž doveo je goste u vodstvo u 26. minuti, a izjednačio je Teun Koopmeiners iz penala u 86. minuti. Petar Filipović je igrao cijeli susret za goste.

Inter može i bez Brozovića, Ajax pred ispadanjem iz EL-a
Inter može i bez Brozovića, Ajax pred ispadanjem iz EL-a

Bayer Leverkusen je pobijedio Porto s 2-1. "Apotekari" su bili korak do vodstva u 17. minuti kada je Kai Havertz sjajno opalio s desetak metara pogodivši vratnicu. U nastavku akcije pucao je i Kerem Demirbay, no Marcano je spriječio gotovo siguran pogodak.

Bolju igru Bayer je okrunio vodstvom u 29. minuti golom Lucasa Alaria. Lars Bender je ubacio, Demirbay je prenio loptu glavom na drugu vratnicu gdje je Alario mirno zabio za 1-0. U samoj završnici prvog dijela Porto je opasno zaprijetio, sjajno je s ruba kaznenog prostora pucao Matheus Uribe, ali je Lukas Hradecky sjajno obranio.

Bayer je u 56. minuti povisio prednost golom Havertza iz penala, a njemački veznjak je zabio tek iz drugog pokušaja. Njegov prvi udarac obranio je Marchesin, no sudac je ponovio udarac jer je Portov golman izašao s crte. Gosti su smanjili u 73. minuti preko Ze Luisa.

Arsenal je u Pireju pobijedio Olympiakos s 1-0 golom Lacazetttea (81), dok je Wolverhampton bez većih problema pobijedio Espanyol s 4-0, a golove su zabili Diogo Jota (15, 68, 81) i Ruben Neves (52).

Uzvratni susreti su za sedam dana.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 46
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu