Obavijesti

Sport

Komentari 24

Ništa od spektakla u Osijeku: Nadal neće igrati zbog umora

Ništa od spektakla u Osijeku: Nadal neće igrati zbog umora
1

Rafa se prošli mjesec jako istrošio, mora se osvježiti nakon tolikog napora. Sigurno će nam se pridružiti u idućim kolima - izjavila je španjolska izbornica Conchita Martinez

VIDEO

Najbolji španjolski tenisač svih vremena 30-godišnji Rafael Nadal odustao je od nastupa za reprezentaciju u dvoboju 1. kola Davis Cupa, u kojem Španjolska gostuje u Osijeku, kako bi se odmorio nakon naporna dva tjedna i poraza u finalu Australian Opena od Rogera Federera, a zamijenit će ga Feliciano Lopez, priopćili su u ponedjeljak iz Španjolskog teniskog saveza.

Nadalov liječnik Angel Ruiz Cotorro, šef liječničke službe Španjolskog teniskog saveza (RFET), u Melbourneu je procijenio kako je Nadalu potreban odmor nakon velikog napora.

- Rafa se prošli mjesec jako istrošio, mora se osvježiti nakon tolikog napora. Sigurno će nam se pridružiti u idućim kolima - izjavila je španjolska izbornica Conchita Martinez.

Hrvatska reprezentacija će od 3. do 5. veljače protiv Španjolske u Osijeku nastupiti u oslabljenom sastavu, bez Marina Čilića, Borne Ćorića i Ivana Dodiga, pa je Željko Krajan za dvoboj nominirao Franka Škugora, Nikolu Mektića, Antu Pavića i Marina Draganju, od kojih nitko nije rangiran među 200 najboljih na pojedinačnoj ATP ljestvici.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Španjolsku će predvoditi 16. tenisač svijeta Roberto Bautista Agut i Pablo Carreno Busta koji je na 26. mjestu, dok će 10. igraču svijeta u parovima Marcu Lopezu pridružiti 35-godišnji Feliciano Lopez koji je 12. u paru, a 33. igrač u singlu te može kandidirati i za nastup u pojedinačnim mečevima.

- Feliciano Lopez je svojim hitnim priključenjem reprezentaciji još jednom pokazao koliko je predan ovoj ekipi. On nam je fundamentalni igrač. Dobro nam je poznato njegovo iskustvo u Davis Cupu i sposobnost igranja na ovakvoj podlozi - izjavila je Martinez o igraču koji je za reprezentaciju debitirao 2003. godine te sudjelovao u posljednja tri španjolska trijumfa u Davis Cupu (2008, 2009. i 2011. godine).

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 24
VIDEO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'
IGRAO ZA HAJDUK I DINAMO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'

Plus+ Srđan Mladinić za 24sata: Igrao sam i za Hajduk i za Dinamo, ali nisam imao problema. Situacija s Brekalom otišla je predaleko, a volio bih da ‘bili’ osvoje naslov

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih
SLOBODAN JE IGRAČ

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih

Erceg ima problema s ponašanjem, ali nikada nije bila upitna njegova kvaliteta na terenu. 'Farmaceuti' su zaredali četiri poraza, a vjerojatno će posegnuti i za novim napadačkim rješenjem
VIDEO Torcida dobila Dinamo pa slavila uz pjesmu: 'Pa u pi*** materinu šaljem purgere...'
SAD JE 1-1

VIDEO Torcida dobila Dinamo pa slavila uz pjesmu: 'Pa u pi*** materinu šaljem purgere...'

Futsal Dinamo ni iz trećeg pokušaja nije uspio pobijediti na Gripama. U drugoj utakmici doigravanja PH u futsalu Torcida je slavila 3-2, golom pred kraj drugog produžetka