Obavijesti

Sport

Komentari 4

Split i Inter remizirali: Crveni već 16 kola nisu uspjeli dobiti

Split i Inter remizirali: Crveni već 16 kola nisu uspjeli dobiti
10

Split je tako već 16 utakmica zaredom u Prvoj HNL ostao bez pobjede, a 'crveni' 15. put u posljednjih 16 nastupa nisu uspjeli postići pogodak

VIDEO

Prvi dvoboj 7. kola Prve HNL između Splita i zaprešićkog Intera završio je bez pobjednika 0-0.

I jedna i druga momčad imale su svojih prilika, a više ih je bilo u prvom poluvremenu, no Ćović na vratima Intera i Splitov vratar Duka uspjeli su zaustaviti sve pokušaje te sačuvati svoju mrežu.

Split je od 80. minute igrao s igračem manje, nakon što je Kristijan Jakić zbog namjernog igranja rukom u kaznenom prostoru Intera zaradio drugi žuti karton. No, u tako kratkom vremenu Zaprešićani nisu uspjeli iskoristiti brojčanu prednost.

Split je tako već 16 utakmica zaredom u Prvoj HNL ostao bez pobjede, a 'crveni' 15. put u posljednjih 16 nastupa nisu uspjeli postići pogodak. Jedina utakmica u kojoj im je to uspjelo, bio je dvoboj protiv Cibalije u 5. kolu, kad su u Parku mladeži propustili vodstvo od 2-0 i na kraju osvojili samo bod (2-2).

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Split je posljednju prvenstvenu pobjedu ostvario 12. ožujka ove godine, kad su Splićani u 27. kolu prošlosezonskog izdanja Prve HNL svladali Slaven Belupo (1-0) u Koprivnici.

Bio je ovo 12. prvenstveni dvoboj Splita i Intera, a Zaprešićani još nijednom nisu uspjeli pobijediti 'crvene'. Split je slavio pet puta, a po sedmi put su odigrali neodlučeno. Inter je u prvih sedam kola osvojio šest bodova i ostao je na 6. mjestu na ljestvici, dok je Split s četiri boda preskočio Cibaliju i zasjeo na sedmo mjesto. U vodstvu su sa po 16 bodova iz šest utakmica Rijeka i Dinamo.

Utakmicu je pred oko 150 gledatelja na Parku mladeži sudio Ante Vučemilović-Šimunović iz Osijeka.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu