Obavijesti

Sport

Komentari 65

'Idi ti, druže, u Brazil pa tamo pokazuj tamnopute prstiće...'

'Idi ti, druže, u Brazil pa tamo  pokazuj tamnopute prstiće...'
3

Nogometni savez Srbije suspendirao je stadion FK Rada čiji su navijači rasistički vrijeđali Brazilca Evertona u dresu Partizana. Rad je za sve okrivio Evertona, a dodatno ga je izvrijeđala članica kluba

VIDEO

I dok je svijet zgrožen sramotnim rasističkim uvredama prema Brazilcu Evertonu, FK Rad, srpski klub čiji su navijači odvratnim povicima vrijeđali igrača u dresu Partizana, šalje priopćenje u kojem za sve optužuje - Brazilca.

POGLEDAJTE VIDEO: INCIDENT U SRBIJI

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Sramotno priopćenje

- Još na poluvremenu naš igrač upozorio je na ponašanje Evertona koji ga je u svakom duelu provocirao i psovao mu majku. Provocirao je i navijače Rada. Tada su pojedinci neprimjereno uzvratili, a spiker ih je opomenuo. Evertonu kao da to nije bilo dosta pa im je pokazao srednji prst. Zahvaljujući prisebnosti igrača Rada spriječen je sukob - poručili su iz FK Rada priopćenjem koje kao da je iz nekog paralelnog svemira.

Na videu se prilično jasno vidi kako domaći igrači napadaju Evertona, koji uplakan odlazi s terena nakon uvreda koje više nije mogao trpjeti. Sramotni domaći navijači Brazilcu su čak posvetili i uvredljiv transparent koji su morali ukloniti.

POGLEDAJTE VIDEO

 

Suspendirali stadion Rada

Nogometni savez Srbije ekspresno je suspendirao stadion FK Rada zbog sramotnog incidenta i na njemu se neće igrati do daljnjega. Isto tako, pokrenut je i disciplinski postupak protiv FK Rada i svih koji su sudjelovali u incidentu.

I dok se Rad sramoti priopćenjem u kojem krivi žrtvu, osramotila se i članica kluba FK Rad i kapetanica ženske ekipa Jelena Polić, koja je otvoreno stala na stranu rasista.

Članica FK Rada izbrisala odvratni post

- Cijela ova priča oko 'velikog' igrača Evertona je krajnje žalosna. Zašto ne spominjete koliko je uvreda dotični gospodin 'plačljivko' uputio Nikoli Drinčiću? To što je udario Vladimira Rodića? Pokazao srednji prst? Ali neka smo svi mi rasisti i nacionalisti. Očito se moramo ponositi kad u jednoj momčadi igra sedam stranaca i onda ide lažna priča 'Volim Srbiju i doživljavam je kao svoju kući'. Idi ti u Brazil pa tamo pokazuj svoje tamnopute prstiće - napisala je Jelena Polić.

Cela ova priča oko "velikog" igrača Evertona i dešavanja na utakmici Rad-Partizan je krajnje žalosna i pristrasna! Sto...

Posted by Jelena Polic on 20. veljače 2017

Ubrzo je obrisala post na Facebooku, ali on je ostao sačuvan kao screenshot.

U dresu srpskog kluba na Maksimiru: Ne provociram

Inače, dotična gospodična prošle godine došla je na Maksimir na utakmicu Dinama i Vardara u drugom pretkolu Lige prvaka i to u dresu Rada. Tada je najavila kako je to napravila kako bi promovirala ženski nogomet, a ne provocirala.

No tada su je popljuvali čak i srpski navijači.

- Došla si u dresu Rada i dogodilo se što se dogodilo. Ništa. Nedavno je reprezentacija Srbije U-14 u opremi gledala utakmicu na turniru Dinama gdje su mladi dinamovci igrali protiv Reala i tribine su bile pune. Svi su nas prihvatili kao nekoga tko želi gledati dobru utakmicu. Netko je tvoj potez mogao protumačiti kao provokaciju. Moj jednostavan savjet, poštuj gostoprimstvo i tuđu kuću jer time poštuješ i sebe i svoju kuću - napisao joj je jedan srpski navijač na Facebooku.
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 65
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića