Obavijesti

Sport

Komentari 29

Sramota u Madridu! Primitivac je Halep dao pobjednički pehar

Sramota u Madridu! Primitivac je Halep dao pobjednički pehar
8

Ilie Nastase (70) ne smije na Roland Garros i Wimbledon zbog seksističkih i rasističkih ispada. Nedavo je trudnu izbornicu Velike Britanije na službenoj večeri uoči Fed Cupa tražio broj sobe

VIDEO

Simona Halep osvojila je Madrid pobijedivši Francuskinju srpskog podrijetla Kristinu Mladenovic 7-5, 6-7(5), 6-2. Halep je obranila prošlogodišnji naslov, a ovo joj je 15. turnir u karijeri. Sjajna Rumunjka od zadnjih 25 mečeva na zemlji slavila u njih 22 pa nije čudo da je smatraju jednom od favoritkinja na Roland Garrosu.

- Osjećam se sjajno, sad sam četvrta na svijetu i to mi daje samopouzdanje za velike stvari. Imam igru za osvajati titule - rekla je Halep u pobjedničkom govoru.

Dodjelu nagrada zasjenio je propust organizatora koji su dopustili rumunjskom Fed Cup izborniku Ilieu Nastaseu (70), rasistu i seksistu, da sudjeluje u ceremoniji.

- Stvarno ne znam što je taj čovjek radio na terenu. To je nedopustivo - rekao je prvi čovjek WTA organizacije Steve Simon. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Nastase je nedavno trudnu izbornicu Velike Britanije tražio broj sobe da bi na terenu, prije nego ga je sudac izbacio, toj istoj izbornici i njezinoj igračici poručio da su kur** što je rasplakalo britansku tenisačicu Jo Kontu.

 

Nekoć veliki igrač, danas mali čovjek, imao je i komentar o Sereni Williams koja je trudna pa ju je pitao hoće li joj dijete biti boje čokolade ili mlijeka. 

Takve scene sigurno nećemo gledati na Roland Garrosu i Wimbledonu.

ITF mu je tamo zabranio dolazak. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 29
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Golman Aston Ville dobio dva žuta, ali nije i crveni. Evo zašto
ZBOG JEDNOG PRAVILA

Golman Aston Ville dobio dva žuta, ali nije i crveni. Evo zašto

Emiliano Martinez opet je oduševio. Obranio je dva jedanaesterca, baš kao u finalu SP-a i odveo Aston Villu u polufinale Konferencijske lige. No, da nema jednog pravila, možda ga ni ne bi bilo na golu