Obavijesti

Sport

Komentari 75

'Stipe me nazvao nakon borbe i rekao: Tata, ovo je i za tebe...'

'Stipe me nazvao nakon borbe i rekao: Tata, ovo je i za tebe...'
2

Ponosan sam, nemam riječi. Čuo sam se sa Stipom par minuta poslije borbe. Kaže da je sretan i da je napravio to što je zacrtao, da je sretan što je vratio pojas, otkrio je Bojan Miočić nakon što mu je sin zasjeo na tron

VIDEO

Ponosan sam, nemam riječi, rekao je kratko Bojan Miočić, otac novog/starog teškaškog prvaka svijeta. Stipe Miočić je bio u zaostatku, gubio je tri runde od Daniela Cormiera, a onda je u četvrtoj rundi izrežirao nevjerojatan preokret i dotukao ga nokautom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:44

Slavlje je tada moglo početi. Cormier je prije borbe provocirao, najavljivao pobjedu, isticao Miočićeve mane, a onda je neslavno završio svoju večer pred rasprodanom arenom u kalifornijskom Anaheimu. Zbog toga se među Miočićevima slavilo još i slađe.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Super se osjećam. Ponosan sam, nemam riječi. Čuo sam se sa Stipom par minuta poslije borbe. Kaže da je sretan i da je napravio to što je zacrtao, da je sretan što je vratio pojas. Kaže to je za mene, i to je za tebe tata. To je to - rekao je Stipin otac Bojan za Novu TV.

Stipe zaradio manje od poraženog Cormiera

Miočić je zasluženo vratio titulu najboljeg teškaša svijeta, a za pobjedu je dobio 550.000 dolara. Pomalo i nepravedno, poraženi Cormier je zaradio 200.000 dolara više. Nakon pobjede, priznanje mu je odao i šef UFC-a Dana White koji nikada nije skrivao da i nije baš najveći obožavatelj američkog borca hrvatskih korijena.

- Smatram ga jednim od najboljih boraca na svijetu. Pogledajte  samo kako je ovu borbu odradio. Stipe je vjerojatno najbolji teškaš svih vremena - govori čelni čovjek UFC-a.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 75
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića