Obavijesti

Sport

Komentari 4

Stipe Miočić se opušta u kadi punoj leda: Maske? Skupe su

Stipe Miočić se opušta u kadi punoj leda: Maske? Skupe su
1

Moraš paziti gdje ćeš kupiti kavu, gdje ćeš kupiti hranu. Cijelo vrijeme moraš paziti i pogledavati preko ramena. To je tako, rekao je za MMA Hour Ben Rothwell

VIDEO

Stipe Miočić u brazilskoj Curitibi u noći sa subote na nedjelju napada UFC prvaka Fabricija Werduma, koji je pripremio iznenađenja za Hrvata s američkom putovnicom.

- Maske? Vidio sam ih jučer. Smiješno je, dobro za njega. Ja je ne bih kupio, preskupa je - rekao je Miočić na Media Day aktivnosti u Brazilu.

Situacija uoči borbe zakuhava se iz dana u dan. Izjave stižu sa svih strana, a svoje mišljenje je dao i iskusni hrvatski borac Igor Pokrajac:

- Teško mi je prognozirati jer su mi obojica prijatelji. Ipak, realno gledajući Miočić je puno bolji boksač. Po meni bi trebao raditi agresivan boks na poludistanci u kombinaciji s kontrolom uz kavez, koristiti hrvanje za tu kontrolu, ali ne ići na rušenje već održati borbu na nogama - procjenjuje Igor u razgovoru za Fight Site, te nastavlja: 

- Ne smije dati Fabriciju da ide prema naprijed jer će onda lakše dolaziti u priliku za napad. Ako završe na podu, tu naravno prednost ide Werdumu kojemu je možda čak i mentalna snaga najopasnije oružje. Brazilac je po tom pitanju možda i najsnažniji borac u UFC-u. Iz njegovih posljednjih nastupa se vidi kako je pobjeđivao borce u njihovoj igri. Izgledi su 50-50 - misli Pokrajac.

'Sve će biti protiv Miočića'

Ben Rothwell bio je jedan od istaknutijih konkurenata za izazivača u teškoj kategoriji, ali poslije poraza od Juniora dos Santosa u zagrebačkoj Areni, udaljio se od te mogućnosti. Otvoreno za The MMA Hour priznaje da navija za Miočića:

- Mislim da je u ovom meču puno stvari protiv Stipe. Znam da se već borio u Brazilu, ali ovo će biti nešto potpuno drukčije. Ne bori se s Maldonadom, bori se s prvakom i to na njegovom terenu. Mislim da Brazilce nije nimalo zanimao Maldonado kad se Stipe borio s njim. Nije to isto kao kad se boriš s jednim od njihovih heroja. Werdum će imati navijače na svojoj strani, imao ih je cijeli tjedan prije borbe - govori Rothwell.

Werdum od povratka u UFC ne gubi. Ima šest pobjeda i posebno je popravio borbu u stand-upu, dok je Miočić slavio u osam od deset UFC borbi. Werdum je najavio da će ga nokautirati, a u međuvremenu, Stipe se opuštao u kadi ledene vode...

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića