Obavijesti

Sport

Komentari 47

Što sve muči izbornika Čačića: Od Ivana Rakitića do Mandže...

Što sve muči izbornika Čačića: Od Ivana Rakitića do Mandže...
1

GDJE JE RAKETA? Veznjak Barcelone nije se pojavio na pripremama uoči Rusije na praznom Maksimiru zbog privatnih problema, ali Ivan nije jedini Čačićev problem uoči kvalifikacija za SP

VIDEO

Zašto nema Ivana Rakitića? Zato što ima opravdanih privatnih problema. O tome ćemo govoriti kad dođe u Zagreb, šturo je izbornik Ante Čačić pojasnio izostanak jednog od svojih ključnih igrača.

Ni na pitanje hoće li se Rakitić priključiti tijekom srijede nije imao konkretan odgovor.

- Nisam siguran da će doći, ali nadam se da hoće. Da će riješiti te svoje probleme i da će nam se priključiti - dodao je izbornik.

Prva utakmica kvalifikacija za SP 2018. u Rusiji na rasporedu je u ponedjeljak (20.45 sati), sve je manje vremena, a jednog od najvažnijih igrača nema. I ne zna se kad će se priključiti... Ne zvuči dobro, ali bilo bi sjajno da je to jedini Čačićev problem.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Mario Mandžukić je, primjerice, posljednji gol u natjecateljskoj utakmici zabio u lipnju prošle godine protiv Italije. Ne ide pa ne ide... Borbenost, htijenje i želja nikad nisu bili upitni, Mandžo uvijek “gine” na terenu, bilo je tako i na Euru, ali to nije bilo to...

Potrošio se kao nikad, no napravio nije ništa. Nakon Eura je bio totalno prazan i sad je vrijeme da se ispuca. Ljutit je, a kad je takav, jao protivnicima. Riješi li Čačić taj problemčić, morat će se suočiti s problemom “desni bočni”.

Srne više nema, a Šime Vrsaljko nije odigrao niti jednu utakmicu za Atletico. Protiv Alavesa je bio na tribini, protiv Leganesa na klupi. Ako se tu nešto ne promjeni, eto velikog problema.

Kad smo već kod zadnje linije, izbornik će morati dobro odvagnuti i koga staviti uz Ćorluku. Vida je iznio kvalifikacije, na Euru je bio odličan i morao bi biti ispred Lovrena. No sjetite se kako je završilo kad je Lovren posljednji put bio na klupi...

Uz to, za prvih 11 nameću se Pjaca i Rog, pa pitanje lijevog boka... Puno problema i dvojbi, a vremena sve manje. Što je izbornik “izmozgao”, vidjet ćemo već danas u 17.30 u Sisku, gdje će Hrvatska uveličati 110. rođendan Segeste.

Ulaznice su 40 i 60 kuna. 

Čačić spava s blokom i olovko, što mijenjati nakon EP-a?

1. Mandžo, budi opet onaj stari

Nikad se na turniru nisam tako potrošio, a da ništa nisam napravio, rekao je Mandžo nakon Europskog prvenstva. No sad je raspucan...

2. Koga stad staviti uz Ćorluku?

Vida ili lovren, pita se Čačić. Ako ćemo realno, Vida mora biti u prednosti, s Čarlijem je odličan tandem i njih dvojica nisu iznevjerili.

3. Pjacu su navijači zazivali

Pjaca je morao igrati protiv Portugala, složili su se navijači na Euru. U redu, nije, no hoće li ga Čačić sad staviti?

4. Nema Srne, ali niti Šime

Vrsaljko u prva dva kola Primere nije odigrao niti minute. To bi mogao biti problem jer je prva opcija za Srninu poziciju.

5. Mora se paziti i na datume

Hrvatska je samo jednom izgubila prvi susret kvalifikacija. Znate kad? K’o za inat, baš 5. rujna. Godina je 1998.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 47
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša
LJUBAV NEMA GRANICA

Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša

Endrick i njegova djevojka obavezno moraju reći jednom drugom "volim te" u svakoj situaciji. Tu su i neke druge klauzule koje bi se trebale pobrinuti kako će ovom tinejdžeru uvijek prave stvari ostati prioritet
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu