Obavijesti

Sport

Komentari 40

Što voze nogometaši: Maskirni Lamborghini i zlatni Cadillac...

Što voze nogometaši: Maskirni Lamborghini i zlatni Cadillac...
5

Balotelli je obojao Lamborghini u vojničkom stilu, El Hadji Diouf svoj je Cadillac dao obojati u zlatnu boju. Pogledajte što još voze poznati bivši i aktualni nogometaši

VIDEO

Kada imate dobru plaću, vjerojatno ćete si kupiti i dobar auto. Sportaši, a pogotovo nogometaši, nisu izmimke. Cijene limenih ljubimaca nerijetko prelaze višemilijunske iznose u kunama, a ovi bi nama zaigrali u prvoj jedanaestorici ... 

Cristiano Ronaldo - Rolls-Royce Ghost 

Najbolji nogometaš svijeta ne gubi previše vremena u putovanju na treninge. Od plejade skupocjenih automobila ističe se 330.000 funti vrijedan Rolls-Royce Ghost koji je imao još dok je bio s Irinom Shayk. 

Auto ima ubrzanje do 100 km/h za svega 4,9 sekundi , a maksimalna mu je brzina 250 km/h. Poruka je jasna: ne utrkujte se s Portugalcem ni u kojem smislu. 

No kako sad ima novu djevojku, red je da se počasti novim automobilom. Nakon osvajanja Eura s Portugalom Ronaldo je kupio dva milijuna eura vrijedan Bugatti Veyron čime je njegov vozni park došao do brojke 22. 

 

Garage time. Soon your honor arrive✌️✌✌✌👍👍👍👌

Fotografiju objavljuje Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Emmanuel Adebayor - Rolls-Royce Phantom Drophead Coupe 

Kako pronaći utjehu u činjenici da griješ klupu? Možda vožnjom po kvartu? Emmanuel Adebayor ima se s čime pohvaliti. I on je uzeo jednog Rolls-Roycea, čak i skupljeg od Ronaldova ( 360.000 funti ). 

Mario Balotelli - Ferrari F12 Berlinetta/Bentley Continental GT 

Kad se preselio iz Italije u Englesku i auto je morao s njim - makar i brodom.

Mario Balotelli jedan je od najkontroverznijih nogometaša današnjice, a njegov izbor za vožnju nije nimalo jeftin - 240.000 funti vrijedan Ferrari F12 Berlinetta. Od 0 do 100 km/h za 3,1 sekundu, najveća brzina - 339 km/h ! 

Mislite da je Mariju jedan auto dovoljan? Pa da, ako s jednim mora biti vidljiv. S Bentley Continentalom u vojničkim bojama 24-godišnji Talijan pokušao se prikriti od očiju fotografa. 

No ako vam auto vrijedi 160.000 funti, ne ide to baš tako lako. 

Mario Balotelli Sighting - Manchester

Sulley Muntari - Lamborghini 

Trend vojničkih boja među automobilima slijedi i Sulley Muntari, bivši nogometaš Intera i Milana. Niti njemu nije uspjelo skriti se od znatiželjnih očiju. Na njegovu žalost, bio je to policajac . 

Karim Benzema - Bugatti Veyron 

Momčad Real Madrida prije desetak godina nazivali su "los Galácticos", a auto Karima Benzeme kao da je došao s neke druge galaksije.

Bugatti u srebrnoj varijanti s crnim detaljima vrijedi "tek" 1,6 milijuna funti , a Francuz rado pokazuje umijeće vožnje putovanjem do trening-kompleksa "kraljevskog kluba". 

El Hadji Diouf - Cadillac Escalade 

Bojom se ističe i stroj El Hadjija Dioufa, Senegalca koji se proslavio pobjedničkim golom protiv Francuske na SP-u 2002. 

Zlatni terenac Cadillac Escalade kao da je stigao sa seta nekog futurističkog filma . Uz pogon na sva četiri kotača, 34-godišnji član Sabaha (Indonezija) može na bilo koji otok bez po' muke. 

Djibril Cissé - Chrysler 300C 

Kao da mu nije dovoljno što mu je praktički čitavo tijelo prekriveno tetovažama, Djibril Cissé "tetovažu" je stavio i na - auto . Moćni Chrysler pažnju privlači, ako ničim drugim, onda slikom Cisséove kćeri Ilone na haubi. 

Stephen Ireland - Range Rover 

Pa kakav bi to bio nogometaš da mu auto nema barem neko obilježje po kojem se mora izdvajati od drugih? 

Stephen Ireland iz Stoke Cityja odlučio je obojiti naplatke na kotačima uočljivom ružičastom bojom. No što to on vozi? Range Rover. Cijena? Samo 113.000 funti. 

William Gallas - Mercedes-Benz SLR McLaren 

Dosta je bilo terenaca, što kažete na dobri stari Mercedes? William Gallas objesio je kopačke o klin 2014., ali ne treba previše žaliti za nogometom. Imao je sasvim dovoljno novca da si kupi 350.000 funti vrijedan SLR McLaren sa srebrnim svjetlucavim uzorkom. 

Jermaine Pennant - Aston Martin DBS 

Ljubitelj kromirane boje je i Jermaine Pennant, nekadašnji igrač Liverpoola koji u jednoj od posljednjih sezona igra za Wigan Athletic u Championshipu.  Mrcina od 510 konja s maksimalnom brzinom od 307 km/h bit će mu dovoljna za sve gradske
ture po Manchesteru i okolici. 

Shaun Wright-Phillips - Harley Davidson Trike 

Popis "bijesnih" vozila zaključujemo jednim motorom. I to ne bilo kakvim. Harley Davidson Trike-Tri Glide košta "tek" 30.000 eura, a jednog takvog vozi Shaun Wright- Phillips. 

Harley Davidson Celebrity Bike Ride - London

Neće vas baš razoružati maksimalnom brzinom od 177 km/h, no i dalje je relativno brz za svoj kalibar. Kao što je brzanac i njegov vlasnik, bivši suigrač Nike Kranjčara u Queens Park Rangersima. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 40
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu
Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'
AMERIČKI SAN BIVŠE DEVETKE

Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'

Davor Šuker suvlasnik je restorana Top na Tropicana Avenue u Las Vegasu otvoren prošle godine. Poslovni partner Sejo Kašić kaže: Poslužujemo hrvatsku sol, masline, pršut, vina, tartufe