Obavijesti

Sport

Komentari 7

Stockton: Tata John je sretan što sam ovdje, on sve prati...

Stockton: Tata John je sretan što sam ovdje, on sve prati...
3

ZA HRVATSKU Moja obitelj bila bi ponosna da zaigram za Hrvatsku, volio bih to, kaže David Stockton, sin puno poznatijeg oca i legendarnog NBA igrača Johna...

VIDEO

Nikad prije nisam bio u Zagrebu, a nakon ovih prvih nekoliko dana mogu reći da je ovdje fantastično - sjajna zemlja, odličan grad, suigrači su izvrsni, a klub je vrhunski, zadovoljan je David Stockton (25).

Novi razigravač Cedevite sin je puno poznatijeg oca. Otac John jedan je legendarni asistent, suigrač Karla Malonea u Utah Jazzu. Majka Nada je, pak, Hrvatica. David će odmah zatražiti državljanstvo.

- Volio bih igrati za Hrvatsku. Učinio bih svoju obitelj ponosnom. Prema onome što sam vidio, Hrvatska ima odličnu momčad. Mislim da su pred tom reprezentacijom velike stvari i volio bih biti dio toga - ponudio se Stockton.

Tata sve prati izdaleka, ali sviđa mu je Davidov izbor.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Bio je sretan kad je čuo da idem u Cedevitu. Ovo je odlično mjesto za igrati košarku, ali i za moj prvi posao u Europi. Sviđa mi se ovdje i siguran sam će i moj tata bit će sretan kad dođe ovdje - kaže David.

Uz gomilu nepoznatih lica, u svlačionici je zatekao i jedno poznato. S Dujom Dukanom je igrao zadnjih godinu i pol.

- On je sjajan dečko, pomaže mi ovdje s jezikom i s ostalim stvarima. Što se mene tiče, sjajno je što je ovdje i mislim da ćemo se dobro zabaviti - zaključio je Stockton.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu