Obavijesti

Sport

Komentari 57

Strinić: Ova reprezentacija je kvalitetnija od Bilićeve iz '12.

Strinić: Ova reprezentacija je kvalitetnija od Bilićeve iz '12.
3

Hrvatska je danas definitivno kvalitetnija, iskusnija i bolja, bit će to drugačije nego 2012. i svi očekujemo prolazak skupine, rekao je Ivan Strinić

VIDEO

Ivan Strinić jedno je od mogućih Čačićevih rješenja za lijevi bek. Strinić se našao na širem popisu od 27 igrača, a za službenu stranicu HNS-a otkrio je kako je došlo do razgovora s izbornikom i njegovog povratka u reprezentaciju nakon godinu i pol.

- Susreli smo se poslije jedne utakmice, malo porazgovarali i izbornik je očito bio zadovoljan. Naravno da se nadam minutaži, no vidjet ćemo koga će izbornik postaviti. Nisam imao kontinuitet utakmica u Napoliju, ali i to ima dobru stranu jer ću biti odmoran za EP, u najboljim sam nogometnim godinama i dat ću svoj maksimum - rekao je Strinić, koji je bio na Euru 2012. godine u Poljskoj i Ukrajini.

- Imam iskustvo s tog Eura i nadam se da ću ponoviti taj turnir, koji je bio dobar za mene, premda nije bio toliko dobar za reprezentaciju jer nismo prošli skupinu. 

- No, igrali smo protiv finalista Španjolske i Italije. Hrvatska je danas definitivno kvalitetnija, iskusnija i bolja, bit će to drugačije nego 2012. i svi očekujemo prolazak skupine. Češka i Turska također imaju svoje kvalitete i bit će teško u svakom dvoboju. Zato moramo ići korak po korak - dodaje Strinić, kojeg u petak čeka Moldavija.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Malo se osjeća umor nakon težih treninga, ali to je normalno u ovom dijelu priprema. Želimo se što bolje pripremiti u naredna dva tjedna kako bismo na EP-u dali svoj maksimum. Razmišljamo prvo o Moldaviji, trebamo pokušati odigrati što bolje.

Ćorić: Osjećaj je neopisiv

Mladi Dinamov veznjak uživa u svakom trenutku priprema s reprezentacijom u Sv. Martinu na Muri.

- Ne mogu uopće opisati taj osjećaj, suigrači i sve ostalo stvarno je super. Naravno da mi je čast i zadovoljstvo upoznati se s Ćorlukom, Vidom i ostalim igračima koji već godinama igraju za reprezentaciju, kao što će biti slučaj i kada nam dođu Modrić, Rakitić, Mandžukić, Kovačić i ostali - rekao je Ante Ćorić i dodao:

- Ako me izbornik uvrsti na popis za Euro to će biti ogromna sreća. Dajem sve od sebe pa ćemo vidjeti. 

O interesu Manchester Cityja i Guardiole kaže:

- Bilo je dobro ove sezone u Dinamu i čuo sam za Manchester City i Guardiolu, neka me spominje i dalje. Ima nešto istine u tome, ali ne želim sada puno raspravljati. Španjolska je među boljim reprezentacijama na svijetu, ali i mi smo kvalitetni i dobri smo kao momčad.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 57
VIDEO

Payet ga pokosio: Ronaldo je u suzama morao napustiti teren
VIDEO

Payet ga pokosio: Ronaldo je u suzama morao napustiti teren

PAYET GA "POKUPIO" Cristiano Ronaldo ozbiljno je ozlijedio koljeno već u devetoj minuti pariškog finala nakon starta Dimitrija Payeta. Ponajbolji nogometaš svijeta morao je izaći iz igre

Najezda moljaca na Stade de Franceu smetala je finalistima
VIDEO

Najezda moljaca na Stade de Franceu smetala je finalistima

BJEŽI OD MENE Deschamps, Griezmann i ostali pri izlasku na teren Stade de Francea borili su se s navalom - moljaca. Lijepe se na korner-zastavice, golove, reklame...
Drama kraj hotela Francuske: Policija uništila sumnjivu torbu
IGRAČI U STRAHU

Drama kraj hotela Francuske: Policija uništila sumnjivu torbu

Nekoliko metara od hotela u kojem je smještena francuska nogometna reprezentacija ostavljena je sumnjiva torba. Francuska policija ju je raznijela, a kasnije se ispostavilo da je bila lažna uzbuna