Obavijesti

Sport

Komentari 375

Šuker: Ti huligani žele nauditi i mojoj zemlji, ne samo HNS-u...

Šuker: Ti huligani žele nauditi i mojoj zemlji, ne samo HNS-u...
7

Jednu stvar želim jasno istaknuti, nasilje neće pobijediti. Hrvatska će napraviti sve što treba kako bi pobijedila huligane. Moramo slijediti put Engleske, kaže Davor Šuker

VIDEO

Novinari Marce nazvali su Davora Šukera uoči sastanka Uefine Disciplinske komisije na kojem su odlučivali o hrvatskoj sudbini na Euru. Vatreni su sletjeli u Bordeaux gdje su prije 18 godina pobijedili Rumunjsku i izborili četvrtfinale Svjetskog prvenstva.

No španjolske novinare prvo je interesiralo pitanje huliganizma.

- Ti huligani žele nauditi mojoj zemlji, ne samo reprezentaciji. Jednu stvar želim jasno istaknuti, nasilje neće pobijediti. Nogomet se igra na terenu, a Hrvatska će napraviti sve što treba kako bi pobijedila huligane. Moramo slijediti put Engleske, rekao je Davor Šuker za Marcu i dodao:

- Godinama plaćamo kazne. No želimo se koncentrirati na nogomet i napraviti nešto veliko na terenu - kaže predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Pokretanje videa...

00:36

Nismo mi Turska ili Češka

Hrvatska i Španjolska igraju u utorak u 21 sat u Bordeauxu. Ulog je velik, prvo mjesto u skupini i potencijalno lakši protivnici u osmini finala. Španjolcima je dovoljan i bod za prvo mjesto, dok Hrvatskoj igra samo pobjeda.

- Nećemo pokloniti loptu Španjolcima. Nismo mi Turska ili Češka. Upravo suprotno. Kvalitetni smo a prvo nogometno pravilo kaže da onaj tko drži loptu ima moć na terenu. Otvorit će se bitka, u pozitivnom smislu te riječi, za loptu. Nakon toga bit će ključno iskoristiti šanse - rekao je Davor Šuker.

- Sve ukazuje na to da nas čeka sjajna utakmica. Igramo na velikom stadionu, dosta naših igrača igra u Primeri i dobro poznaje španjolske igrače. Španjolska je jedna od najboljih momčadi svijeta. Kad čujete imena igrača, gotovo da vas uhvati strah. No ima i Hrvatska svoje adute, Modrića, Rakitića...  - dodao je Šuker.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 375
VIDEO

Payet ga pokosio: Ronaldo je u suzama morao napustiti teren
VIDEO

Payet ga pokosio: Ronaldo je u suzama morao napustiti teren

PAYET GA "POKUPIO" Cristiano Ronaldo ozbiljno je ozlijedio koljeno već u devetoj minuti pariškog finala nakon starta Dimitrija Payeta. Ponajbolji nogometaš svijeta morao je izaći iz igre

Najezda moljaca na Stade de Franceu smetala je finalistima
VIDEO

Najezda moljaca na Stade de Franceu smetala je finalistima

BJEŽI OD MENE Deschamps, Griezmann i ostali pri izlasku na teren Stade de Francea borili su se s navalom - moljaca. Lijepe se na korner-zastavice, golove, reklame...
Drama kraj hotela Francuske: Policija uništila sumnjivu torbu
IGRAČI U STRAHU

Drama kraj hotela Francuske: Policija uništila sumnjivu torbu

Nekoliko metara od hotela u kojem je smještena francuska nogometna reprezentacija ostavljena je sumnjiva torba. Francuska policija ju je raznijela, a kasnije se ispostavilo da je bila lažna uzbuna