Obavijesti

Sport

Komentari 9

Svaki dan novi slučaj u HNS-u, a predsjedniku Šukeru ni traga

Svaki dan novi slučaj u HNS-u, a predsjedniku Šukeru ni traga
1

Svašta se događa u hrvatskom nogometu ovih dana, igra se nekakav Euro, netko osvaja titule, neki se svađaju, neki sude... A predsjednika HNS-a nitko već dugo nije vidio. Traži se...

VIDEO

U najavi nedavno organiziranog Europskog prvenstva U-17, iz HNS-a su naglasili kako su ponosni što su dobili organizaciju te kako je to najvažnije reprezentativno natjecanje ove godine. No predsjednik HNS-a Davor Šuker nije se pojavio na niti jednoj jedinoj utakmici, pa čak ni da protokolarno uruči pehar i medalje!?

Seniorska reprezentacija - ako se grupa igrača koji su otputovali na ogled s Meksikom uopće tako može nazvati, jer su među njima tek tri pričuve, Lovre Kalinić, Duje Čop i Tin Jedvaj - opet rasprodaje ugled.

Tko je i zbog čega u terminu dok većina liga još uvijek traje organizirao ogled u Los Angelesu ne zna nitko, vjerojatno Šuker, ali on se na tu temu nije oglasio. A kako to izgleda kad Šuker dogovara besmislene utakmice, najbolje ilustrira priča iz Estonije. I ondje smo igrali u "šarenom" sastavu pa popili tri komada, a sad će protivnik biti za tri klase jači...

Nije se predsjednik Šuker, da nastavimo niz, oglasio ni na temu regularnosti natjecanja u kojem najbolji igrači Osijeka i Lokomotive ne igraju u zadnjem kolu protiv davljenika Splita i Cibalije.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Proteklog vikenda Rijeka je osigurala svoj prvi povijesni naslov prvaka, Rujevicu su preplavili razdragani navijači, no ni tamo nije bilo Šukera. Barem da čelnicima Rijeke stisne desnicu i nazdravi njihovu uspjehu čašom šampanjca.

Što reći o cirkusu oko RNK Splita, koji je izbačen u Treću ligu zbog financijskih razloga, iako su i prošle godine bili jednako dužni, ali im je licencija ipak izdana?!

Što reći o cirkusu oko kvalifikacija za ulazak u Prvu ligu, za koju se bore Gorica i Solin, ali ne na terenu, nego za zelenim stolom. Gorica je naredila šestorici igrača da se očiste kartona uoči kvalifikacija, ali im je netko pomrsio račune i izdao prvoligašku licenciju Solinu, koji ih pobjedom može preskočiti na ljestvici, pa ih sada Gorica na brzinu tuži zbog toga što navodno nemaju profesionalne ugovore s igračima!?

Što reći o slučaju nekadašnjeg prvoligaša Neretve, koja je zbog stečaja izbrisana iz registra klubova, ali je 'preregistrirana' i opet se normalno natječe u Trećoj HNL?!

Što reći o osječkom suđenju Šukerovim najbližim suradnicima Damiru Vrbanoviću i Zdravku Mamiću zbog pronevjere ozbiljne količine novca?

Na koncu, što reći o samom Savezu koji se još uvijek nije uskladio s pozitivnim pravnim propisima, sa Zakonom o sportu?
I o svemu navedenom niti jednom se jedinom riječju nije oglasio prvi čovjek HNS-a. Jedino logično objašnjenje je da se Šuker negdje skriva jer ga je jako sram svega što se događa u organizaciji kojoj je na čelu.

Sve ostalo bilo bi potpuno neshvatljivo.

Vidi sve članke ovog autora
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...
Boksačkog prvaka Hrvatske napali u Beogradu: Prišao mi je i rekao 'da vidim kako to radiš'
SRAMOTAN INCIDENT

Boksačkog prvaka Hrvatske napali u Beogradu: Prišao mi je i rekao 'da vidim kako to radiš'

Nikicu Radonića uoči četvrtfinala Europskog prvenstva u Beogradu trojica napadača su opkolila, strahovao je da imaju nož pa se izmaknuo i izvrnuo nogu. Trener traži hitnu reakciju Ministarstva vanjskih poslova