Obavijesti

Sport

Komentari 10

Finala Lige prvaka i Europske lige održat će se usred ljeta!

Finala Lige prvaka i Europske lige održat će se usred ljeta!
1

Sve se odgađa, pomiče, gura u neke nove termine i to sa nadom da će se sve na kraju ipak stići obaviti kasnije ove ili barem sljedeće godine. Euro je out, ljeto ćemo provesti uz LP i EL

VIDEO

Uefina videokonferencija počela je u 13 sati i odlučila. O odgodi Eura za sljedeću godinu i o klupskim natjecanjima. Finale Europske lige prebačeno je na 25. lipnja i igrat će se u Gdanjsku, a finale Lige prvaka na 27. lipnja, a mjesto igranja je Istanbul.

Pokretanje videa...

00:13

Većina nogometnih liga diljem Europe je odgođena do početka travnja, a samo prebacivanje Eura na sljedeću godinu znači da bi se ta odgoda prvenstava mogla i produžiti. Španjolski As piše kako će se lige diljem Europe nastaviti početkom svibnja, a trajat će sve do kraja lipnja.

Sve se odgađa, pomiče, gura u neke nove termine i to sa nadom da će se sve na kraju ipak stići obaviti kasnije ove ili barem sljedeće godine. Euro je out, sigurna je Marca. Ljeto ćemo provesti uz LP i EL.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Dakle i zagrebački fakini, fenomenalni Dinamovi juniori pod stručnim zapovjedništvom Igora Jovićevića, svoj hod u Ligi prvaka mladih nastavljaju u svibnju. Uz veliki kondicional: AKO se do tada pandemija korona virusa stavi pod kontrolu.

Pokretanje videa...

00:55
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu