Obavijesti

Sport

Komentari 25

Svi se boje Cro Copa: Objavio da želi uskočiti pa se povukao

Svi se boje Cro Copa: Objavio da želi uskočiti pa se povukao
5

TKO JE TU LUD Fabio Maldonado se javno ponudio kao zamjena za Silvu, a kad su ga kontaktirali čelnici Rizina, rekao im je kako je ozlijedio usnu te da ipak ne može u ring s Cro Copom

VIDEO

Nitko ne voli Cro Copa, zabit ću mu šaku u lice, rekao je Wanderlei Silva u srpnju ove godine kad je zajedno s Mirkom predstavljen u Rizinu, organizaciji koja je nasljednica legendarnog PRIDE-a. Samo dva mjeseca kasnije Brazilac je prihvatio Mirkov izazov pa se uplašio i odustao od borbe jer je navodno ozlijeđen.

Čini se da Mirko ovih dana tako djeluje na većinu boraca. Cro Cop je u 43. godini, ali svaki dan krvavo trenira i u fantastičnoj je formi. Pojavila se vijest kako je u kombinaciju za Mirkovog protivnika ušao Fabio Maldonado, piše Fightsite.

No i on je naglo odustao, a cijelo odvijanje te priče je u najmanju ruku smiješno. Maldonado se javno ponudio kao zamjena za Silvu, a kad su ga kontaktirali čelnici Rizina, rekao im je kako je ozlijedio usnu te da ipak ne može u ring s Cro Copom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Možda i bolje. Ne ide mu baš s Hrvatima. Maldonado se dosad borio s Igorom Pokrajcem i Stipom Miočićem i oba je puta izgubio. Teško da bi drugačije bilo s Mirkom, ali sad je ispao i smiješan jer se javno ponudio za borbu, a kad je vidio da bi se stvarno mogao boriti naglo je ozlijedio, pazite sad, usnicu.

Silva glumi mangupa, a meni vade tekućinu iz koljena

Nakon što je Silva odustao zbog navodne ozljede Mirko je poludio.

- Bio je hrabar kad me prozvao da želi borbu u prvom krugu i kad je držao predavanje na "presici" nakon moje zadnje borbe. Nije sramota uplašiti se i izgubiti, ali sramota je glumiti mangupa, a znaš da se nemaš namjeru boriti. On je ozlijeđen, a meni na koljenu u kojem je potrgano sve, od meniskusa do križnih i kolateralnih ligamenata, nakon napornih treninga iglom vade tekućinu - napisao je Mirko na Facebooku.

Youtube

Silva je na to odgovorio da nije spreman te da se nije uspio oporaviti od ozljede.

Još je prozvao Mirka kukavicom?!

- Iznenadio me Mirko. Kad sam ispred njega kaže mi da sam legenda, a preko interneta priča s*anja. Borbu sam otkazao jer se nisam oporavio od ozljede, profesionalac sam i nikad se ne bih borio 100 posto spreman - rekao je Silva.

No u MMA svijetu prava je rijetkost da u ring ili kavez uđu dva borca 100 posto spremna. Zbog napornih treninga i borbi u kojima borci koriste minimalnu zaštitu na rukama ozljede su česte i to Silva zna.

Mirko se nekoliko puta u karijeri svjesno borio, a da nije bio spreman i da nije zaliječio ozljedu, znao je to, ali nije se htio izvlačiti niti tražiti alibije.

Cro Cop još čeka zamjenskog protivnika za 29. prosinca u Saitama Areni.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 25
VIDEO

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!
LIGA PRVAKA

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!

Zagreb je u dramatičnoj utakmici remizirao s Montpellierom (27-27) u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka u krcatoj zagrebačkoj Areni. Uzvrat je za tjedan dana u Francuskoj

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'
PROMIJENIO REPREZENTACIJU

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'

Petar Sučić ubuduće će igrati za hrvatsku reprezentaciju, a njegova odluka nije baš najbolje sjela njegovom bivšem suigraču iz BiH koji ga je žestoko isprozivao
'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram