Obavijesti

Sport

Komentari 37

Svi se dižu kad Klišina skače, samo se kamera spušta dolje

Svi se dižu kad Klišina skače, samo se kamera spušta dolje
8

Ruska atletičarka Darija Klišina slavila je na mitingu u Srbiji. Nakon jednog njezinog skoka snimatelj Telegrafa malo se zaigrao pa je kamera bila nešto niže nego što je uobičajeno...

VIDEO

Darija Klišina bila je apsolutna zvijezda atletskog mitinga u Srbiji.

Ruska skakačica u dalj, jedna od najatraktivnijih sportašica današnjice, pobijedila je skokom 6.57 metara, a kamere su je pratile na svakom koraku.

Snimatelj Telegrafa malo se zaigrao pa je kamera bila nešto niže nego što je uobičajeno nakon što skakačice odrade skok.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

U prvom planu bila je pozadina ruske skakačice.

Pogledajte video Telegrafa OVDJE.

Klišina na Olimpijskim igrama u Riju nije nastupala pod ruskom zastavom zbog dopinškog skandala i suspenzije IAAF-a, koji je Rusiji nametnuo sankcije zbog umiješanosti u dopingiranje na najvišim državnim razinama.

POGLEDAJTE VIDEO

 

Doma je baš i ne vole

Najbolja srpska atletičarka, Ivana Španović, nije nastupila na ovom mitingu, ali bit će na Europskom atletskom prvenstvu u Beogradu (3. do 5. ožujka). Upravo će joj Darija Klišina biti jedna od glavnih konkurentica za medalju.

Darija je neko vrijeme bila na udaru ruske javnosti koja je smatrala kako je atletičarka trebala odustati od nastupa u Riju kako bi se solidalizirala s kolegama. 

- Nisam nikakva ruska izdajnica! Pišu da sam počela trenirati u SAD-u prije samo mjesec dana, a ja sam ovdje već tri godine - rekla je tada Klišina, kojoj je bio odobren nastup na Olimpijskim igrama jer je ispunila nekoliko kriterija IAAF-a.

Prvi je bio taj da se testirala na doping izvan Rusije i nikad nije pala na dopinškom testu. U prilog joj je išlo i to što tri godine živi u Americi.

Bez ruske trobojke u Beogradu

Prema riječima predsjednika Atletske federacije Rusije Dimitrija Šljaktina, ruske atletičarke i atletičari morat će proći sličnu proceduru kao Klišina kako bi dobili dopuštenje za nastup u Beogradu kao nezavisni sportaši. 

To znači da ni na Euru u beogradskoj Areni neće biti ruske trobojke. 

 

 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 37
VIDEO

Iza kulisa raspada Hajduka: Tko je išao autom s utakmice, a tko se klackao u autobusu...
SPLITSKI FENIKS

Iza kulisa raspada Hajduka: Tko je išao autom s utakmice, a tko se klackao u autobusu...

Plus+ Što je dopušteno Jupiteru nije volu, bila je Jakobušićeva krilatica koja se razbila na splitskim hridima. Predsjednik je "jupiterima" dopuštao da se s gostujućih utakmica, umjesto klupskim autobusom, vraćaju autima...

Stigla je i potvrda: Hrgovića čeka borba karijere, a sada je poznat i datum spektakla
SVE JE SLUŽBENO

Stigla je i potvrda: Hrgovića čeka borba karijere, a sada je poznat i datum spektakla

Hrgović ima 17 profesionalnih borbi i još nije izgubio. Čak 14 puta pobijedio je nokautom. Dubois ima 20 pobjeda i dva poraza, od Usika i Joycea
Loša vijest za izbornika Dalića: Ante Budimir slomio je tri rebra
BIO U BOLNICI

Loša vijest za izbornika Dalića: Ante Budimir slomio je tri rebra

Odmah nakon utakmice je Ante Budimir prevezen u Sveučilišnu bolnicu u Navarri. Testovi su pokazali da je pretrpio traumu u predjelu prsnog koša. Slomio je tri rebra, a primio je i sredstva protiv bolova, napisao je klub