Obavijesti

Sport

Komentari 86

Svi su nasjeli na štos: Kako je Mamić digao na foru cijeli Split

Svi su nasjeli na štos: Kako je Mamić digao na foru cijeli Split
1

Kada šala uspije “žrtva” osjeti malu nelagodu, a potom svi poviču:”Apri-li-li”. Tako je sinoć Zdravko Mamić digao na foru cijeli Split da će sjediti na klupi u derbiju

VIDEO

Lažni test trudnoće, na kojem flomasterom ucrtate dvije linije, podvaljivanje pjene za brijanje umjesto šlaga, hamburger za ljevake, u kojem bi namirnice bile zarotirane za 180 stupnjeva kako bi i ljevaci uživali u hrani kao dešnjaci, neke su od prvoaprilskih šala.

Kada šala uspije, “žrtva” osjeti malu nelagodu, a potom svi poviču: “Apri-li-li!“. Postane tada i “žrtvi” jasno da je namagarčena, pa se svi uglas nasmiju.

Iako nije 1. travnja, Zdravko Mamić je u tom raspoloženju. Razmišljali su “modri” kako malo “zaskočiti” hajdukovce, padale su razne ideje i tko zna koliko bi to trajalo i bi li se sjetili kakve fore da im nije pomogao Hajdukov predsjednik Marin Brbić.

- Zdravko Mamić ne smije u ložu poljudskog stadiona, neka kupi ulaznicu za bilo koju drugu tribinu, može među Bad Blue Boyse, a može i na sjevernu tribinu među Torcidu - rekao je Brbić ne sluteći kakvu je ideju upravo ponudio dinamovcima. I što mu se sprema...

- U redu, niti ne želim u svečanu ložu. Idem na klupu za rezervne igrače. Sjedit ću pored brata - dobacio je navodno Zdravko.

I kako to biva kod dobrih šala, prvo ide zbunjujući pogled. Potom se iznad glave, poput oblaka, pojavi nevidljivi upitnik. Molim?! Kakva sad klupa?! Je li on to ozbiljan?

Uzburkao se cijeli Split, nije prošlo niti desetak minuta od šale, a već su zvali povjerenstvo za Kup, provjeravali su potrebne dozvole za Mamićev odlazak na klupu, neki su od Hajdukovih navijača otišli tako daleko pa su prijetili i prekidom utakmice... Ukratko, bila je to “ješka” koju su progutali svi, od navijača do čelnika Hajduka. Za to vrijeme, dok se Splitom širio “strah” od Mamićeva pojavljivanja na klupi za rezervne igrače, dinamovci su se, znate kako ide kod šala - valjali od smijeha, pa povikali: “Apri-li-li!”.

U skandaloznoj predigri derbija, u kojoj je Torcida pozivala na linč Dinamovih igrača, u kojoj su odavno šake, palice i kamenje postale legitimnim alatom demokratskog dijaloga između dva najveća hrvatska kluba, u kojoj razmjena mišljenja završava psovkama i uvredama, šala kao ova ne može naškoditi nikome. Zapravo, podsjeti nas na godine kad se na derbije odlazilo sa smijehom, a kad su bezazlene podvale i smicalice bile dio folklora.

Nažalost, kako stvari stoje, prije će suniti i šijiti zagrljeni hodati nego što će Dinamo i Hajduk naći zajednički jezik. Pa čak i kad Mamić, iako se radilo o šali, odluči, kao predstavnik kluba sjesti na klupu, što je legitimno, u Splitu naiđe na otpor.

I za kraj, Hajduk je, navodno, opet najavio tužbu. Tražit će drugu loptu jer do ove sinoć njihovi igrači mogli doći... Naravno, “Apri-li-li”.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Vidi sve članke ovog autora
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 86
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani