Obavijesti

Sport

Komentari 1

Talijanska liga: Lazio i Crotone slavili, Hrvati su ostali na klupi

Talijanska liga: Lazio i Crotone slavili, Hrvati su ostali na klupi
1

Lazio je u 16. kolu pobijedio Sampdoriju na gostovanju 2-1. Ivan Vargić je bio na klupi, kao i Budimir kod Sampdorije. Crotone je u derbiju začelja pobijedio Pescaru 2-1

VIDEO

U susretu 16. kola talijanskog nogometnog prvenstva Lazio je na gostovanju pobijedio Sampdoriju 2-1, dok je u derbiju začelja Crotone istim rezultatom dobio Pescaru.

Lazio je veliki dio posla obavio koncem prvog dijela postigavši u zadnjih pet minuta poluvremena oba gola. Strijelci su bili Sergej Milinković Savić u 40. i Marco Parolo u 44. minuti, a kod oba gola asistirao je Anderson. Domaćin je u sudačkoj nadoknadi ublažio poraz golom Schicka. Ivan Vargić je utakmicu pratio s klupe za pričuve, kao i Ante Budimir na klupi Sampe.

Crotoneu derbi začelja

U subotu je odigran i derbi začelja u kojem je Crotone pobijedio Pescaru 2-1. Bila je to iznimno nervozna utakmica sa osam žutih i dva crvena kartona. Domaćin je poveo u 24. minuti golom Raffaelea Palladina, izjednačio je Hugo Campagnaro u 82. minuti, no samo minutu kasnije Giammarco Ferrari je zabio za pobjedu Crotonea.

Gosti su u 44. minuti imali sjajnu priliku za izjednačenje, no Ledian Memushaj je promašio kazneni udarac. Oba sastava završila su utakmicu sa po deset igrača. Kod Crotonea isključen je Leonardo Capezzi u 80. minuti, a kod Pescare 'pocrvenio' je Alberto Aquilani u 73. minuti. Dario Župarić i Robert Murić nisu nastupili za goste.

U nedjelju je na rasporedu šest utakmica, a sastaju se Cagliari - Napoli, Atalanta - Udinese, Bologna - Empoli, Palermo - Chievo, Torino - Juventus, te Inter - Genoa. Preostaje dvije utakmice su u ponedjeljak. Fiorentina će ugostiti Sassuolo, dok će u derbiju kola snage odmjeriti Roma i Milan.

Na ljestvici vodi Juventus sa 36 bodova, Roma i Milan imaju po 32 boda, a Lazio je četvrti sa 31 bodom. Slijede Napoli (28), Atalanta (28), Torino (25)... Zadnje tri pozicije koje vode u drugu ligu drže Crotone (9), Pescara (8) i Palermo (6). 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'
RIJETKO POJAVLJIVANJE U JAVNOSTI

Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'

Davor Šuker, bivši hrvatski nogometni reprezentativac i predsjednik HNS-a, koji se rijetko pojavljuje u javnosti, bio je u utorak u Livnu, očevu rodnom kraju, gdje je posjetio stadion Zgona i oduševio se radom kluba