Obavijesti

Sport

Komentari 32

Theophile se cjenkao i izgubio, a svi rade po programu Mayera

Theophile se cjenkao i izgubio, a svi rade po programu Mayera
2

Kevin Theophile je u pregovore s Dinamom išao 's figom u džepu', tražio poboljšani ugovor, a u međuvremenu se nudio po cijeloj Francuskoj. To mu se nije isplatilo, sada će u potragu za novim klubom...

VIDEO

U Dinamu su, poslije prilično dramatičnog kraja ožujka, početkom travnja zavladali mir i tišina. Jednostavno, u Maksimiru su sve sukobljene strane uzele mali predah, pa bi ubrzo trebali započeti novi pregovori oko smanjenja ugovora na relaciji Uprave i igrača. Nitko nije mogao pomisliti da će ova bitka otići toliko daleko, a najdeblji kraj za sada je izvukao stožer Nenada Bjelice. Ljudi iz sjene koji su radili nevjerojatno dobar posao, svi su postali bivši.

Pokretanje videa...

00:39

Jasno, ovakav rez nije najbolje sjeo niti igračima koji su odlično 'kliknuli' sa stožerom Nenada Bjelice kao i samim trenerom. I sada i dalje traje 'status quo', posljednje nesuglasnosti u redovima hrvatskog prvaka zaliječiti može samo - vrijeme. Kojeg sada i jedna i druga strana ima sasvim dovoljno, nogometa u Hrvatskoj neće biti barem još nekoliko tjedana. No, otpisani stožer i igrači zakleli su se na 'zakon šutnje', od njih je nemoguće i u 'offu' doći do nekih informacija.

Sada je već gotovo sigurno, vrlo brzo će bivši igrač Dinama postati i Kevin Theophile-Catherine (30). Francuskom stoperu koncem lipnja (točnije, do kraja sezone kad god se ona završi) istječe ugovor s 'modrima', a Theophile već dulje vrijeme odbija potpisati novu vjernost Dinamu. Dapače, Theophile se mjesecima 'nudio okolo', tražio neki prvoligaški angažman u Francuskoj gdje se s obitelji želio vratiti kući. A Dinamo mu je tu, cijelo vrijeme bio B opcija.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Pandemija korona virusa promijenila je stvari, Theophile više ne može računati na novi ugovor s Dinamom, nikako po istim ili a kamoli po njemu željenim poboljšanim uvjetima. Za to nema nikakve šanse, pa će Theophile vrlo brzo postati bivši. Dapače, veliko je pitanje žele li iskusnog stopera i dalje u Maksimiru, je li Uprava kluba i dalje uopće zainteresirana za njegov ostanak u klubu. Kako se nama čini, nema šanse.

Dinamovi nogometaši i dalje svakodnevno rade po programu koji im je, prije cijele situacije, složio sada već bivši kondicijski trener Dinama dr. Martin Mayer koji je svojedobno bio prvak i u vojnom pentatlonu (plivanje s preprekama, gađanje puškom, bacanje bombe u cilj i dalj, prepreke 500 metara i kros osam kilometara). Martin Mayer je igračima Dinama napravio individualne programe sve do sredine svibnja, a igrači ih se pridržavaju bez obzira što njega više nema u klubu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 32
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića