Obavijesti

Sport

Komentari 14

Tko će naslijediti Rosberga u Mercedesu: Alonso ili Button?

Tko će naslijediti Rosberga u Mercedesu: Alonso ili Button?
1

Prema trenutnim saznanjima, glavni kandidati za mjesto na gridu uz Lewisa Hamiltona su Jenson Button, Fernando Alonso i Pascal Wehrlein. Tko bi trebao upotpuniti Rosbergovo mjesto?

VIDEO

Novi svjetski prvak u Formuli 1 Nico Rosberg šokirao je sve današnjim povlačenjem iz svijeta Formule 1. 31-godišnji Nijemac odlučio je napustiti automoto svijet nakon što je ostvario san - postao je svjetski prvak ispred ljutita rivala i momčadskog kolege Lewisa Hamiltona.

>> Odlazak na vrhuncu moći: Nico Rosberg povukao se iz Formule 1

Rosberg je šokirao i samu momčad Mercedesa, koja će sada imati zadatak popuniti upražnjeno mjesto njegovim odlaskom. Postavlja se logično pitanje: tko će naslijediti Rosberga u već godinama najdominantnijoj momčadi u Formuli 1?

- Ovo je neočekivana situacija za momčad, ali i vrlo uzbudljiva - rekao je šef momčadi Mercedesa Toto Wolff pa dodao:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Ulazimo u novu eru tehničkih regulacija i imamo prazno mjesto za nadolazeće izazove.

PA/Pixsell

Prema trenutnim saznanjima, glavni kandidati za mjesto na gridu uz Lewisa Hamiltona su Jenson Button, Fernando Alonso i Pascal Wehrlein nakon što je Wolff potvrdio kako 'srebrna strijela' nema adekvatnu zamjenu za Rosberga.

Najlogičnija odluka bila bi Pascal Wehrlein (22), Mercedesov rezervni vozač, koji je tekuću sezonu odvozio za momčad Manor. No ne treba se čuditi ako momčad Tota Wolffa napravi radikalan potez i preotme Ferrariju Sebastiana Vettela (29), koji vozi ispod svih očekivanja u momčadi 'propetog konjića'. Nijemcu treba zaokret u karijeri ili konkurentan bolid kako bi dokazao da nije ostao bez one svoje čarolije, vozačke bahatosti i drskosti koja ga je dovela do četiri uzastopne titule prvaka Formule 1.

Kratkoročno rješenje mogli bi biti Fernando Alonso (35) ili Jenson Button (36), veterani Formule 1. Button je izgubio svoje mjesto u McLarenu za sljedeću sezonu nakon što je momčad odlučila promovirati mladog Stoffela Vandoornea. Također, ostaje vidjeti kako će se odvijati situacija s Fernandom Alonsom koji je ove sezone pokazao da i dalje ima trikova u rukavu i da može odvoziti pravu utrku. Nastupom za Mercedes zaokružio bi velebnu karijeru i mogao bi bez problema otići u mirovinu. Ostaje vidjeti kog će Mercedes angažirati, a mi vas pitamo: tko bi trebao naslijediti Rosberga u Mercedesu?

 

Tko bi trebao naslijediti Rosberga u Mercedesu?
Jenson Button
Fernando Alonso
Pascal Wehrlein
Sebastian Vettel
Netko drugi
 
 
 
 
 
 
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!
LIGA PRVAKA

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!

Zagreb je u dramatičnoj utakmici remizirao s Montpellierom (27-27) u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka u krcatoj zagrebačkoj Areni. Uzvrat je za tjedan dana u Francuskoj

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'
PROMIJENIO REPREZENTACIJU

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'

Petar Sučić ubuduće će igrati za hrvatsku reprezentaciju, a njegova odluka nije baš najbolje sjela njegovom bivšem suigraču iz BiH koji ga je žestoko isprozivao
Pogledajte niželigašku golčinu iz Sl. Broda: Nekadašnja reality zvijezda zabila je s 40 metara!
VIDEO: BRAVO, MAJSTORE!

Pogledajte niželigašku golčinu iz Sl. Broda: Nekadašnja reality zvijezda zabila je s 40 metara!

SIBINJ - Lukas Kovačević (23), nogometaš Vinogorca iz Sl. Broda, zabio je gotovo s centra niželigaški gol tjedna u izboru Sofascorea. Bilo je to u pobjedi 5-1 kod Mladosti u Međužupanijskoj ligi, petom rangu hrvatskog nogometa. Prije dvije godine bio je u finalu reality šoua "Utakmica života" i borio se za profesionalni ugovor s Istrom. "Odmah sam znao da ulazi u mrežu, baš je sjela", rekao je.