Obavijesti

Sport

Komentari 8

Tony Parker propušta OI: Zbog termina poroda neće u Brazil?

Tony Parker propušta OI: Zbog termina poroda neće u Brazil?
1

Morat ću razgovarati s vodstvom reprezentacije, ali i pregovarati sa suprugom. Bit će jako teško, raspored je prepun, kazao je košarkaš San Antonija Tony Parker

VIDEO

Najbolji francuski košarkaš i zvijezda San Antonio Spursa Tony Parker (33) mogao bi propustiti Olimpijske igre u Rio de Janeiru, naravno ukoliko se Francuska plasira na njih.

Parker je u utorak objavio da njegova supruga Axelle Francine i on čekaju drugo dijete, a termin poroda je koncem srpnja.

- Morat ću razgovarati s vodstvom reprezentacije, ali i pregovarati sa suprugom. Bit će jako teško, raspored je prepun - kazao je Parker koji je od 2013. u braku s francuskom novinarkom Axelle Francine.

Par već ima dvogodišnjeg sina Josha. Od 2006. do konca 2010. godine je bio u braku s glumicom Evom Longorijom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Njegova izjava iznenadila je vodstvo Francuskog košarkaškog saveza. Predsjednik Jean-Pierre Siutat i tehnički direktor Patrick Beesley su poručili kako nisu razgovarali s Parkerom, dodavši kako se nadaju da će se ipak pronaći zajedničko rješenje.

Francuze od 4. do 10. srpnja očekuje kvalifikacijski turnir u Manili na kojem će igrati u skupini protiv Filipina i Novog Zelanda. U drugoj skupini će snage odmjeriti Turska, Senegal i Kanada, a samo pobjednik turnira ide u Brazil. Olimpijske igre su od 6. do 21. kolovoza. Francuska košarkaška reprezentacija je osam puta nastupila na OI, a najveći uspjeh ostvarila je 1948. i 2000. godine osvojivši srebrne medalje.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića