Obavijesti

Sport

Komentari 145

Hajduk je na slavljenički dan pobijedio Belupo na Poljudu

Hajduk je na slavljenički dan pobijedio Belupo na Poljudu
8

Hajduk je pobijedio Slaven 2-0 golovima Sušića i Nižića. Splićane je na Poljudu dočekalo 15.855 ljudi na 105. rođendan. "Bili" nastavljaju lov za Dinamom i Rijekom

VIDEO

Hajduk je slavio 2-0 protiv Slaven Belupa u 22. kolu i pobjedom nastavio lov za Dinamom i Rijekom.

Završilo je slavljeničkim vatrometom na Poljudu pred 15.855 navijača. 

Sretan ti rođendan, sretan ti rođendan, odjekivalo je Poljudom u zadnjim minutama utakmice protiv Slaven Belupa. Hajduk je slomio čvrste goste golovima Tina Sušića u prvom i Zorana Nižića u drugom poluvremenu.

Hajduk je na 105. rođendan kluba navijačima zahvalio na najbolji mogući način, s tri boda i pobjedom na lijepo ispunjenom Poljudu. No nije bilo lako. Pogotovo u prvom poluvremenu u kojem, osim gola Sušića u zadnjoj minuti, nismo vidjeli ništa.

Prva šansa na utakmici bila je Belupova. Ozobić je u 36. minuti pucao kraj gola. Hajduk je prvu šansu imao tek u 40. minuti kad je Sušić pucao glavom u golmana.

Bencun s dva metra u desnu stativu pa odmah u lijevu

Splićani su poveli u zadnjim sekundama utakmice. Tino Sušić se sjajno riješio braniča i zakucao loptu za 1-0. Drugo poluvrijeme počelo je puno bolje, šansom Bencuna. 

Isti igrač nije se proslavio u 66. minuti. Točnije, mogao bi se proslaviti jer će njegov promašaj vjerojatno završiti na svjetskim internetskim portalima. Bencun je bio sam na tri, četiri metra od gola. Prvo je pogodio desnu stativu, lopta mu se vratila, a on ju je potom poslao u lijevu stativu. Golman Belupa nije ni znao gdje je lopta...

Hajduk je dominirao, imao je loptu u posjedu, a Zoran Nižić nebeskim je skokom 15 minuta prije kraja potvrdio pobjedu. 

Pokretanje videa...

00:35

UŽIVO: Hajduk - Slaven Belupo 2-0

90' + 4' KRAJ UTAKMICE Hajduk je pobijedio Belupo 2-0 golovima Sušića i Nižića na 105. rođendan.

90' Posljednja minuta. Igrat će se još četiri minute nadoknade.

81' Prekid utakmice. Fran Jović morao je prekinuti susret zbog raketa koje su padale na teren. No ubrzo se utakmica nastavila.

75' GOOOOL! Kratko izveden korner, ubačaj u šesnaesterac i nebeski skok Nižića za 2-0 Hajduka!

66' Kakva šansa za Hajduk! Bencun dvaput pogađa stativu u jednom napadu. To treba isto znati. Ovo što je napravio Bencun vjerojatno će završiti na svjetskim portalima u sekundi. Napadač Hajduka prvo je sam s četiri metra pogodio stativu, lopta mu se vratila, a on je potom - pogodio drugu stativu. Nevjerojatno...

61' Službeni spiker objavio je kako je na utakmici 15.855 navijača.

60' Sat vremena rođendanske utakmice na Poljudu. Hajduk vodi 1-0 golom Sušića i ima inicijativu protiv momčadi iz Koprivnice. 

50' Puno bolje drugo poluvrijeme. Hajduk protiv Belupa vodi 1-0.

47' Bencun puca po sredini gola! Dobro otvaranje Hajduka...

46' Počelo je drugo poluvrijeme!

45' GOOOOL! Tino Sušić zabio je za 1-0 na Poljudu! Sjajno se Sušić riješio igrača i jakim udarcem donio je Hajduku prednost uoči odlaska na odmor. Dvostruko je to slavlje, Sušića i Hajduka, igrač i klub danas slave rođendane, Tino 24., a Hajduk 105.

40' Prva šansa Hajduka na utakmici. Loptu je mirno pokupio golman Belupa. Sušić je pucao glavom nakon slobodnjaka s lijeve strane. Bio je to prvi udarac Hajduka u okvir gola i prva prava šansa pred golom gostiju.

36' Velika šansa za Belupo! Ozobić je dobro povuka i pucao kraj gola. Najbolja šansa na utakmici.

30' Sušić puca nakon kratko izvedenog slobodnjaka, ali u blok. 

20' Belupo zasad bez većih problema održava "nulu" na Poljudu. Gosti iz Koprivnice prelaze centar samo kad moraju. Hajduk nema rješenja...

10' Prošlo je 10 minuta. Zasad je zanimljivije na tribinama. Dolje na terenu još čekamo prvu šansu...

2' Pjesma od prve minute. Damir Burić odlučio se na ofenzivnu postavu. Vidjet ćemo kako će na to odgovoriti momčad iz Koprivnice.

U derbiju začelja  Prve HNL Osijek  i Istra 1961 igrali su bez golova,  0-0. Susret je odigran na stadionu Gradski vrt, a sudio je pred 2000 gledatelja Zebec iz Cestice.

1' Počela je utakmica na Poljudu. Hajduk protiv Slavena pred otprilike 20.000 ljudi.

HAJDUK: Kalinić - Juranović, Bilij, Nižić, Milić - Jefferson - Maloku, Sušić, Bencun, Tudor - Velez

SLAVEN: Rozman - Barić, Međimurec, Musa, Štiglec - Arap, Jambor, Brlek - Ozobić, Križman, Delić

16:55 Pet minuta do početka utakmice. Poljud se puni navijačima koji su stigli na rođendansku utakmicu svog kluba. Splitski je klub u 2016. godini učlanio jednog novog člana svake tri minute. Hajduk je u posljednjih šest utakmica protiv Belupa bez poraza, zadnji put izgubio je u travnju 2014. godine u Koprivnici kad je bilo 3-0.

16:45 Hajduk od 17 sati dočekuje Slaven Belupo u prvoj proljetnoj utakmici u nastavku sezone. "Bili" će igrati u slavljeničkoj atmosferi, na 105. rođendan kluba, a očekuje se 20.000 navijača. 

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 145
VIDEO

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!
ZAOSTALA UTAKMICA

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!

Dinamo je u zaostaloj utakmici 5. kola HNL-a pobijedio Varaždin 2-1 golovima Baturine i Vidovića, dok je gostima gol nade dao Drožđek nakon velike pogreške Theophile-Catherinea. Ipak, Varaždinci s igračem manje nisu uspjeli do iznenađenja

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...
PIŠU ŠPANJOLSKI MEDIJI

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...

Kroos i Modrić su ove sezone bili samo jednom starteri, protiv Atletica u prvenstvu, kada je Real izgubio. Njemački veznjak obično počinje, pogotovo u najvažnijim utakmicama, dok Modrić čeka šansu s klupe
Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine