Obavijesti

Sport

Komentari 20

Treći poraz u nizu: Čilić ispao u Miamiju u sezoni iz noćne more

Treći poraz u nizu: Čilić ispao u Miamiju u sezoni iz noćne more
1

Porazom od Chardyja Čilić je zaključio iznimno neuspješan boravak u SAD-u gdje je na dva vrlo jaka turnira, u Indian Wellsu i Miamiju izgubio u prvom nastupu...

VIDEO

Najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić nije se uspio plasirati u 3. kolo velikog ATP turnira u Miamiju, bolji od njega je u 2. kolu bio Francuz Jeremy Chardy sa 6-4, 2-6, 6-3 nakon dva sata i pet minuta igre.

Bio je ovo četvrti međusobni dvoboj Čilića i Chardyja, a omjer je sada 2-2.

Porazom od Chardyja Čilić je zaključio iznimno neuspješan boravak u SAD-u gdje je na dva vrlo jaka turnira, u Indian Wellsu i Miamiju izgubio u prvom nastupu, prije dva tjedna u Indian Wellsu svladao ga je Amerikanac Taylor Fritz.

Nakon što su oba igrača izgubila servis na samom početku susreta, Čilić je još jednom pokleknuo na svom početnom udarcu u petoj igri prvog seta zbog velikog broja uzastopnih neprisiljenih pogrešaka, a taj zaostatak nije uspio nadoknaditi iako je imao četiri "break-lopte", 0-40 u osmoj igri i prednost u 10.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

U drugom setu Čilić je zaigrao mnogo bolje, smanjio je broj pogrešaka, dva je puta oduzimao servis Chardyju i dobio tu dionicu sa 6-2.

Nažalost, u prvoj igri trećeg seta kiša je potjerala igrače u svlačionicu iz koje su se vratili nakon više od sat vremena, a taj je prekid zaustavio Čilićev nalet.

Kod rezultata 1-1 naš je igrač s nekoliko pogrešaka ponovno stigao u nezavidan položaj, Chardy je imao 0-40. Čilić je uspio spasiti te tri vezane "break-lopte", a zatim i još jednu prednost, ali potom nije realizirao vlasitu priliku za osvajanje gema da bi Chardy iskoristio petu priliku za "break".

Čilić je odmah u sljedećoj igri vratio izgubljeno, da bi kod svog vodstva 3-2 imao 15-30 na servis Francuza. Nažalost, tada je ponovno zaredao s pogreškama i do kraja dvoboja osvojio samo tri poena.

Ključni "break" Chardy je napravio kod rezultata 3-3 kada je u dva poena nakon 30-30 on bio agresivniji što mu se isplatilo. Kada je servirao za ostanak u susretu Čilić je još jednom darivao Chardyja, u posljednja dva poena u susretu napravio je dvostruku servis pogrešku i izbacio jedan forhend daleko u aut za kraj vrlo slabe američke epizode. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram

Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj
STANJE DO EURA

Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj

Belgija je na trećem mjestu preskočila Engleze, dok prve dvije pozicije i dalje drže Argentina i Francuska
Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih
SLOBODAN JE IGRAČ

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih

Erceg ima problema s ponašanjem, ali nikada nije bila upitna njegova kvaliteta na terenu. 'Farmaceuti' su zaredali četiri poraza, a vjerojatno će posegnuti i za novim napadačkim rješenjem