Obavijesti

Sport

Komentari 315

Tučnjava u Vinkovcima: Futacs izvukao Hajduk, kaos na terenu

Tučnjava u Vinkovcima: Futacs  izvukao Hajduk, kaos na terenu
25

Cibalia je vodila protiv Hajduka u Vinkovcima do sudačke nadoknade. Marko Futacs zabio je dvaput u nadoknadi za pobjedu novog trenera Joana Carrilla. Utakmica je završila tučnjavom igrača

VIDEO

Cibalia je vodila protiv Hajduka u Vinkovcima do sudačke nadoknade. Vinkovčanima se smiješila tek druga pobjeda u 19 kola, ali Marko Futacs zabio je dvaput u sudačkoj nadoknadi za 2-1 pobjedu Hajduka na čijoj je klupi debitirao Španjolac Joan Carrilo. Susret je završio ružnim scenama, tučnjavom igrača i crvenim kartonima.

Vinkovci: 19. kolo MAXtv Prve lige, HNK Cibalia - HNK Hajduk Vinkovci: 19. kolo MAXtv Prve lige, HNK Cibalia - HNK Hajduk
Vinkovci: 19. kolo MAXtv Prve lige, HNK Cibalia - HNK Hajduk

Carrillo, dobrodošao u HNL

Vinkovčani su od 76. minute igrali s igračem manje jer je Šimunac dobio drugi žuti karton. Filipović je drugi žuti dobio minutu prije kraja utakmice pa je Hajduk u pet minuta sudačke nadoknade preokrenuo utakmicu i osvojio tri boda. Zabio je Futacs u 91. i 93. minuti za pobjedu Hajduka, ali ni tu nije bio kraj. 

U posljednjim sekundama utakmice domaći su žestoko startali na Jeffersonu, Said je krenuo na jednog igrača Cibalije, dobio je šakom od drugog i na terenu je nastao kaos. Sudac Frković pokazao je crvene kartone Čuljku i Jeffersonu. 

U siromašnom prvom poluvremenu sa samo tri udarca sa svake strane Cibalia je povela iz jedine prave šanse. Edi Baša je na sjajno proigravanje Pervana izašao sam na golmana Kalinića i zabio za 1-0 u 22. minuti utakmice.

Splićani su kod zadnje momčadi lige imali 66 posto posjeda lopte, ali nisu uspjeli stvoriti pravu šansu i ugroziti gol Matkovića. Joan Carrillo na svom debiju zaigrao je u 4-2-3-1 formaciji, a Hajduk se dosta mučio.

Vinkovci: 19. kolo MAXtv Prve lige, HNK Cibalia - HNK Hajduk

Na Dinamo bez Futacsa, Hamze i Jeffersona

Možda i ključna situacija dogodila se u 76. minuti kad je Vlatko Šimunac dobio drugi žuti karton. Činilo se kako je Hajdukov igrač isprovocirao ovaj karton, a Vinkovčani su do kraja izgubili još jednog igrača nakon što je Filipović minutu prije kraja također dobio drugi žuti. Cibalia se povukla i na kraju izgubila dobivenu utakmicu.

Futacs se sjajno snašao u dvije situacije u sudačkoj nadoknadi te je izvukao Hajduk u Vinkovcima. No Splićani su skupo platili pobjedu.

Novi trener Hajduka za derbi protiv Dinama sljedećeg vikenda neće moći računati na trojicu važnih igrača. Hamza i Futacs dobili su žute kartone, a Jefferson crveni i neće ih biti na derbiju 20. kola u kojem Hajduk dočekuje Dinamo.

VIDEO: EVO ŠTO JE REKAO CARRILLO NAKON UTAKMICE

Osijek okrenuo Istru

Preokret smo vidjeli i u drugoj utakmici 19. kola.

Nogometaši Osijeka slavili su protiv Istre 1961 u Puli 3-1. Istra je povela u 44. minuti autogolom Ejupija. U 58. minuti Osječani su izjednačili golom Antonija Peroševića, a četiri minute kasnije gosti vode preko Borne Barišića.  

Ejupi se u 66. minuti iskupio za autogol u prvom dijelu, postigavši gol iz kontre za 3-1.  

Osijek se na četvrtom mjestu bodovno poravnao s Hajdukom (37), dok je Istra 1961 ostala šesta s 19 bodova. 

HNL, 19. kolo:

Cibalia - Hajduk 1-2 (Baša 22 / Futacs 90'+1', 90'+3')

Istra - Osijek 1-3 ((Ejupi 44 ag / Perošević 58, Barišić 62, Ejupi 66)

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 315
VIDEO

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih
SLOBODAN JE IGRAČ

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih

Erceg ima problema s ponašanjem, ali nikada nije bila upitna njegova kvaliteta na terenu. 'Farmaceuti' su zaredali četiri poraza, a vjerojatno će posegnuti i za novim napadačkim rješenjem
'Majer igra bolje čim više ne misli da je najbolji i najljepši! A najbolji je lijevi bek - Gvardiol'
ANALIZA TOMISLAVA IVKOVIĆA:

'Majer igra bolje čim više ne misli da je najbolji i najljepši! A najbolji je lijevi bek - Gvardiol'

Kad je zdrav, Pjaca može biti prevaga. Dio utakmice bio je i druga špica, jako je opasan, surađuje sa suigračima, ima udarac, sve, tvrdi nekadašnji golman i trener