Obavijesti

Sport

Komentari 20

Tudor izgubio od Bešiktaša: Tu sam 6 dana, trebamo vremena

Tudor izgubio od Bešiktaša: Tu sam 6 dana, trebamo vremena
1

Puno će se vjerojatno nakon utakmice pričati o 12. minuti kada je sudac prvo pokazao na penal nakon što je srušen Oztekin, a onda nakon protesta i gostiju te razgovara s petim sucem, odluku i poništio

VIDEO

Igor Tudor nije uspio ponoviti ono što mu je prije samo 17 dana uspjelo s Karabuksporom kada je s 2:1 dobio Bešiktas. Ovog puta Bešiktas mu je uzvratio te u derbiju 22. kolu turskog prvenstva dobio njegov Galatasaray 1-0.

Puno će se vjerojatno nakon utakmice pričati o 12. minuti kada je sudac prvo pokazao na penal nakon što je srušen Oztekin, a onda nakon protesta i gostiju te razgovara s petim sucem, odluku i poništio.

Nije to bila utakmica koja je obilovala velikim prilikama, a Bešiktaš je do pobjede stigao u 47. minuti golom iz prekida. Talisca je pucao iskosa s desne strane, lopta je pogodila u glavu igrača u živom zidu i prevarila Musleru.

Galatasaray je odgovorio preko Brume, koji je imao dvije prilke, no rezultat se nije mijenjao. U 82. minuti Bešiktas je mogao do drugog gola, no sjajno je u toj situaciji reagirao Muslera, nakon udarca Ozyakupa. Matej Mitrović ostao je na klupi kod gostiju,

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Bešiktaš je nakon 22 kola vodeća momčad prvenstva s 50 bodova, četiri više od Basaksehira, i čak deset više od Galatasaraya.

- Kada pogledate utakmicu, činilo se da neće biti golova. Ali Bešiktas je dobio utakmicu jer je iskoristio svoju priliku - rekao je Tudor pa dodao:

- U nastavku sezone idemo utakmicu po utakmicu. Moramo vidjeti koje probleme imamo i riješiti ih. Vidio sam pozitivnih stvari, trebamo vremena.

Novinare je zanimalo kako je uspio slaviti s Karabuksporom protiv Besiktasa, ali ne i s Galatasarayem.

- U Karabuksporu sam bio 6-7 mjeseci, a ovdje radim 6-7 dana. Zato je to drugačija situacija. Da bi dobili, moramo biti momčad.

Spomenimo, da je Anton Maglica zabio je osmi gol sezone pobjedi Apollona u derbiju ciparskog prvenstva protiv APOEL-a 2-0. On je zabio u 43. minuti, a pobjedu je potvrdio Pedro u 96. minuti. Apollon je tako zaostatak za vodećim APOEL-om smanjio na tri boda.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu